- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuhi_
senior tag
Szólj, ha kell egy DX48BT2.
-
zoo8800
veterán
+1 a DDR2-re.
Mondom ezt úgy, hogy nekem is DDR3-as RAM van az S775-ös procihoz. -
-
A nagy Quad procik miatt gondoltam, hogy azoknak már lehet, hogy hátrányuk származna a DDR2-ből... de időközben elgondolkodtam, hogy mivel előzetes félelmeimmel ellentétben vígan mennek az 533 MHz FSB-s Celeronok ebben a lapban, ezért nem fog kelleni külön pre-Core2 tesztlap. Viszont az LGA775 életciklusának nagy részére a DDR2 volt a jellemző (viccesen is mutatna egy P4 vagy egy Celeron D DDR3-al
), és csak a legvégén jelentek meg a DDR3-at is támogató lapok, úgyhogy alapvetően mégiscsak lehet, hogy pont jó lesz ez így, és kellően reprezentálja az architektúra képességeit
-
djculture
félisten
válasz
Bjørgersson #11 üzenetére
De csak érzékeli az ember hogy miből jón be több rossz.
-
Bjørgersson
félisten
Akkor meg nem értelek, szervizbe még jó, hogy csak a rossz dolgokat viszik be, ennyi erővel mindennel csak a baj van..
(#10) waithEard: Nekem meg akkor még fingom sem volt a dolgokról, a GTA IV miatt vettem gépet 2008 nyarán, aztán szép lassan kezdtem belejönni a dolgokba.
-
waithEard
őstag
válasz
Bjørgersson #8 üzenetére
Akkoriban kezdett bejönni a DDR3 és emlékszem mekkora fanyalgás meg köpködés volt fórum szerte.
(Mint általában minden technológia váltásnál.) Úgy látszik, a beidegződés néhol megmaradt.
Procikat meg végigtoltam E5-től q9650-ig majd mindent. -
djculture
félisten
válasz
Bjørgersson #8 üzenetére
Jó mondjuk nekem már csak a problémák jutottak a kezem alá, jót nem hoztak be a szervizbe
Mi szivtunk vele eleget, ddr2-vel sose volt baj .
Száz szónak is egy a vége 775 meg ddr2 a biztos és tökéletes összeállitás, ddr2 eleve kisebb késleltetésre belehet lőni ami sokkal jobban számit ennél az architechtúránál mint az hogy nagyobb frekin jár a ram. -
djculture
félisten
Gondolom annak idején kimaradhatott az életéből másként csak tudná hogy mekkora inkompatibilitások meg ezer szívás volt ezzel az összeállitással
Legbetyárabb móka a ddr3 lga775 giga lapokkal volt, kézileg lehetett csak belőni a ramot mert hza spd-re bizta az ember kékhalálok meg minden volt.
-
LGA775 DDR3-al?
engem inkább ez az elvárásod akasztott meg -
djculture
félisten
775 lap alá ne akarj ddr3 at rakni, létezik sok ilyen lap viszont nagyokat lehet vele szívni...
-
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
Én is azt nézem, hogy elvileg elég kicsi a különbség, csak hát maximalista vagyok
-
Krugszvele
senior tag
Annyira minimális a különbség a DDR2/3 között, szerintem maradhat ez.
Én egyszer egy DDR2/DDR3/Dual-channel/ tesztet néznék meg, plusz egy 30 ezer meg egy 10 ezer Ft-os ram közötti különbséget.
Nagyon-nagyon kíváncsi lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged