Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Arena87

aktív tag

válasz bambano #177 üzenetére

Félre értetek, nincs bajom sok féle disztróval, csak eddigi láttotak alapján semmit sem segít Linux elterjedésében, hogy 1-és félmillió disztró létezik. Vagy tévednék? :D
    Más különben ha Valve megírja Steam-et egyik vagy másik disztróra, azt követően a Linux közösség megoldja, hogy többi disztrón is futni fog.

Amúgy az a ubuntu debian, pedig csak példa volt. Nem kell fejemet venni, hogy felhoztam példának. :P
    Más részről pedig csak 3 hete ismerkedem Linux-al és nincs érvem az mellett, hogy visszatérjek MS rendszerekre

• Arena87

aktív tag

válasz anulu #139 üzenetére

az adataim meg túl fontosak ahhoz, hogy olyan programokra bízzam, aminek a kódját bárki megnézheti. az egész GPL-t meg by design tartom b*romságnak, és egyetlen egy pontot sem mutattak még, ami meggyőző érv(!) lett volna mellette.

Ha ennyire félted az adataidat, akkor inkább ne is legyen PC-d mert megfigyelnek és minden adatodat ellopják/eladják. ;]

Ha jól emlékszem valamelyik régi IT caffés cikben éppen US hadsereg szóvivője mondta, hogy átálnak Linux rendszerekre. :) Pontosan már cikk címére, de még időpontjára sem igazán emlékszem. :(

Abban egyetértek, hogy amíg egy és kismillió számra léteznek nem lesz jobb helyzete Linux-ra nézve. Úgy gondolom, hogy egy vagy kettő "hivatalos" darab Linux disztrónak kellene léteznie. Mondjuk Debian és/vagy Ubuntu.
    Remélhetőleg ez a Valve féle kedvezményezés, hogy egy darab disztróra írnak az előnyt kovácsolna Linux felé hosszabb távon. :)

Azt hiszem ennyit akartam írni, remélhetőleg nem felejtettem ki semmit se. :R

Új hozzászólás Aktív témák