- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Na.... CS-ben az a lényeg, hogy rohadtul azt lásd ami pontosan van. High fps van, ami miatt általánosságban elmondható, hogy törik a kép, viszont v-sync használata lehetetlen mert akkora az input laggod (főleg egy versenyen) hogy 3x lelőnek, mire reagálni tudsz majd a támadásokra. Viszont 144hz-nél a kép törése nem annyira drasztikus, mint 60hz-nél. Vagyis nem zavar az, hogy van percenként párszor egy-két csík a képen, mert attól tudod hogy hol vagy, és mit csinálsz, és látod a célkeresztet. (60hz-en is mindenféle sync nélkül játszottak eddig a versenyeken, és nem haltak bele, pedig az igen zavaró)
A g-sync is okozna input laggot, és továbbra sem feltétlenül szükséges ennek a rétegnek az, hogy véletlenül se törjön meg a kép, mert leszarja a CS-s, hogy hogyan néz ki a játék, nem lesz tőle jobb. Ugyan olyan profin tolja akkor is ha van időnként egy kis tördelés. (más játékból én ezt nagyon jól tudom, mert 60hz-es brutális tördeléssel profi voltam már bizonyos játékban, egyáltalán nem foglalkoztam vele)Szóval ez a G-Sync mindenképpen a látványhoz fog hozzá tenni. Hiszen egyértelműen szebb a grafikai élmény, ha mozgás közben nem 2-3 képet látunk egyszerre, hanem mint egy filmet, folyamatosnak, zökkenőmentesnek érezhetjük, és a v-sync-el ellentétben a beavatkozásaink a játék világába(mozgatod az egeret) abban a pillanatban, amikor valóban érezzük is azt, hogy csinálunk valamit. Ha megveszek egy BF-et vagy COD-ot, vagy GTA-t vagy akármit amit azért játszok (SP-ben) első sorban hogy szórakozzak, és élvezzem a játék világát, és valósághű (már amennyire) grafikáját, akkor igencsak le tudja rontani az, hogy törik a kép, vagy ha nem törik (mert v-sync on) akkor nincs összhangban a mozgásom a játék mozgásaival. Tehát nagyon-nagyon grafika, és élmény növelő ez a G-Sync szerintem.
És én gondoltam is, hogy majd megveszek egyet, amikor elkezdik árusítani nálunk is, de most hogy kiderült, veszni fog majd a gari, szerintem kétszer is meggondolom... Pedig nagyon faxa kis dolog lenne a monitoromba.
-
BlackSoft
addikt
Nem hiszem, hogy cs-hez nagyon szükséges, az egy régi, és ma már igen ronda, semmitmondó grafikával rendelkező játék. 144hz-es monitornál hiába van nekik tearing az 500fps miatt, az igencsak kicsi, és nem a grafika számít a cs-ben. Ez ott érdekes, ahol szép a játék, és ott ne törjön a kép, ha élvezni akarja az ember a képvilágot.
-
BlackSoft
addikt
Engem inkább az zavar, hogy kiadnak valamit, amit ha megveszel, és használni is akarod, arra csak úgy van lehetőség, hogy eldobsz több év garit. De ha szervizzel csináltatod meg (ami csak egy országban lehetséges) akkor is veszted a garit, és a szerviz fog vállalni a szerelés miatt 1 évet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest