Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KeNTaGoN
tag
blueMerle, Tim82: ez már nekem zavaros, de minden esetre azért haragudnék, ha pl vmi atrio-t árusító webshop oldalán látnám viszont a képeim, csak úgy, kérdezés nélkűl.
Az természetes, hogy a ph!-tól nem várok pénzt a cikkért, elvégre azért írtam, hogy másoknak segítsek, nem azért, hogy pénzt keressek. Viszont attól, hogy feltöltök ide pár képet, szerintem a kép jogait nem adom át a ph!-nak. Bár kár ezen vitázni, csak pár ócska felvétel, amit egy idomított majom is meg tud csinálni egy megfelelő dSLR-el.Shufny: elvileg ez az m5-ös verzió. Természetesen tudom, hogy nincs benne sem erősítő, sem limiter. Próbáltam már más elég érzékeny fülesekkel is, és érdekes módon akkor ezt nem produkálta.
Mint ahogy írtam, nekem így tetszett az EQ. Sosem állítottam magamról, hogy audiophile lennék, csak leírtam a szubjektív benyomásaim. Ha te más véleményen vagy, természetesen tiszteletben tartom azt, és elfogadom a szakértelmed. Tudom, hogy tapasztalt vagy a témában.
Csak annyit kérek, te is fogadd el a véleményem.
Mint írtam, én ez elött nem ismertem a Future Sonics-ot, csak annyi ugrott be, hogy az UE oldalán láttam elöszőr custom cuccokat.
Matthu: nekem az a része is tetszik, arról nem is beszélve, hogy nagyon hasznos, talán jobban funkcionál, mint sok gyári törésgátló.
Blindmouse: hidd el, azon az 1-2mm-es lyukon több muzsika tud átjönni mint egy hagyományos fülesen. Ezek a jobb IEM-ok hangzásban a középkategóriás fejhallgatókkal versenyeznek.
Mindenki: köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fujifilm X
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Trollok komolyan
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Battlefield 6
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest