- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atocha
senior tag
Az érveiddel teljesen egyetértek! Nincs is mit hozzáfűzni. Az ár egy ilyen esetben nagy kérdés. Az hogy 1,5kg. Hát ez húzós kérdés... Nekem egy 13,3"-os 8+ órás laptopom van és az is 1,8kg... Igaz az aksi majdnem fél kiló belőle.
Az üzemidőt valóban nagyban megszabja a nagy kijelző, de ezt egy nagy aksival ellensúlyozhatnák, de ez nem áll érdekükben a gyártóknak.A teljesítmény is érdekes kérdés, mert ugye pont az a brazos egyik legnagyobb előnye, hogy szinte mindenben a - hozzá képest - "brutális" erejű VGA-t használja, vagy hívja segítségül.
Ehhez persze megfelelően megírt szoftverek kellene. Anélkül kőbalta az egész.
A menyasszonyomnak vettem már 15"-os tényleg erős konfigot és utálta! Eladtam és kisírt magának egy 10"-os net"semmirenemjó"bookot. Halljátok odavan érte. Igaz, hogy néha hosszú mp-eket kell várni, mire megnyit valamit az atom N455-ös procko - még 2gb rammal is, szóval nem az 1g korlátoz -, de őt ez nem érdekli. Nevetve/gúnyosan meg is szokta jegyezni nekem, hogy a nagy 2magos csoda sem volt gyorsabb....
Nem érzi!!! És ha hiszitek ha nem ilyenek az emberek 80-90%-a! Nem veszi észre, ha egy alkalmazás 2mp alatt vagy 6mp alatt nyillik meg. Én bedilizek egy atomos géptől, de az asszonynak boldog mosoly van az arcán, amikor azt nyomkodja és valójában ez a fő. Ezt kell elfogadni.Én csak azt mondtam, hogy van rá igény.
Azt nem, hogy egyet is értek a koncepcióval. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem érzi!!! És ha hiszitek ha nem ilyenek az emberek 80-90%-a! Nem veszi észre, ha egy alkalmazás 2mp alatt vagy 6mp alatt nyillik meg. Én bedilizek egy atomos géptől, de az asszonynak boldog mosoly van az arcán, amikor azt nyomkodja és valójában ez a fő. Ezt kell elfogadni.
Azt nem, hogy egyet is értek a koncepcióval.