Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atocha

senior tag

válasz Romvr #7 üzenetére

Az érveiddel teljesen egyetértek! Nincs is mit hozzáfűzni. Az ár egy ilyen esetben nagy kérdés. Az hogy 1,5kg. Hát ez húzós kérdés... Nekem egy 13,3"-os 8+ órás laptopom van és az is 1,8kg... Igaz az aksi majdnem fél kiló belőle.
    Az üzemidőt valóban nagyban megszabja a nagy kijelző, de ezt egy nagy aksival ellensúlyozhatnák, de ez nem áll érdekükben a gyártóknak.

A teljesítmény is érdekes kérdés, mert ugye pont az a brazos egyik legnagyobb előnye, hogy szinte mindenben a - hozzá képest - "brutális" erejű VGA-t használja, vagy hívja segítségül.
    Ehhez persze megfelelően megírt szoftverek kellene. Anélkül kőbalta az egész.
    A menyasszonyomnak vettem már 15"-os tényleg erős konfigot és utálta! Eladtam és kisírt magának egy 10"-os net"semmirenemjó"bookot. Halljátok odavan érte. Igaz, hogy néha hosszú mp-eket kell várni, mire megnyit valamit az atom N455-ös procko - még 2gb rammal is, szóval nem az 1g korlátoz -, de őt ez nem érdekli. Nevetve/gúnyosan meg is szokta jegyezni nekem, hogy a nagy 2magos csoda sem volt gyorsabb.... :D Nem érzi!!! És ha hiszitek ha nem ilyenek az emberek 80-90%-a! Nem veszi észre, ha egy alkalmazás 2mp alatt vagy 6mp alatt nyillik meg. Én bedilizek egy atomos géptől, de az asszonynak boldog mosoly van az arcán, amikor azt nyomkodja és valójában ez a fő. Ezt kell elfogadni.

Én csak azt mondtam, hogy van rá igény. :U Azt nem, hogy egyet is értek a koncepcióval. :R

Új hozzászólás Aktív témák