- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeadKnife
csendes tag
Hát nem tudom, anno, meg még manapság is elég sok teszt volt/van így a régebbi meg új generáció összehasonlításáról. A gyorsabb memóriákból a játékok nem sokat profitálnak, még a betöltési idő sem feleződik DDR2-3-4 között, max pár másodperc difi van. Az fps meg...1-2 meg szerintem nem oszt nem szoroz, pláne hogy azt is csak komolyabb konfignál lehet kimérni. Nem is tudom hol láttam, talán a Linus Tech Tips csinált egy DDR3 vs 4 tesztet amit néztem. Memória olvasás/írás vmi brutál lett, de nem sok mindent hatott meg, kb semmi különbség sehol. Anno ugyan ez volt a DDR2 vs DDR3-nál. Legyen meg a 2 modul legalább és nem lesz gond a DDR3-al sem jó darabig (ahogy már trufa12 is írta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest