- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
Durvan lenyugozo a samsung-amd elonye!
vajon az AMD sikeresen vegrehajtja a mobilpiacra betorest, amibe az intel csufosan belebukott, es ez lesz a kovetkezo csata, ahol leveri az intelt?
vegre valami izgalmas az iparagban, qualcommot se feltenem, nyilvan most ok is felkotik a gatyat
-
Rinocerosz
őstag
Én csak akkor érzem kevésnek (s9+), amikor elmegyek messzebbre és szükség van a képességeire
(navigálás, zene, fotózás/videózás, játék, böngészés +1-2 app még).
Viszont ha itthon vagyok szokásos dolgaimat csinálom akkor gyönyörűen kibírja a napot késő estig.Úgyhogy lehet egy ilyen note vagy 20+ nekem teljesen megfelelne. Persze régóta szemezgetek az iPhonenal, de már évek óta mondom ezt és azóta is csak Samsung telefont vettem
.
-
francz'70
senior tag
S6 edge+ van az asszonynál, lassan 5. éve napi nyüstölés, hiba nélkül teszi a dolgát, (...csak hát az akku) de az istenért nem akar megválni tőle!
Az S8+ om mint a doxa, a Note10+ ra pedig nincsenek szavak, külön ligában játszik!( az S4 sajnos most törött össze, de az S2 még meg van, és működik rendesen, néha nosztalgiázom vele
)
-
-
Rinocerosz
őstag
Üzemidőt kellene nekik rendbe rakni mert így ciki, hogy gyengébb teljesítmény és nagyobb fogyasztás. Volt róla szó, hogy felhagynak a saját magok használatával. Reménykedjünk, hogy ez minél hamarabb bekövetkezik és nem használnak fel még 2-3 generációnyi M magot.
Nyilván még az AMD-vel való közös munka gyümölcs is beérhetne és akkor a játékosoknak is egy szuper opció lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest