- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Azt már elérte. HD6450 szintű VGA-k már nem készülnek. A legkisebb, az R7 240 is inkább a 6670 szintjén mocorog. Az alsó kategóriát kivégezték. Most jön az alsó-közép (x600 szint) kivégzése.
Tippem szerint a végére maradni fog a valódi közép, 20k körüli áron, felső-közép, és felső kategória. A csúcs, pl 2 magosok úgyis maradnak. Mert van pár
hülyeaki megveszi úgyis.@(#60) kpal :
Ugyan. Én ilyet egy szóval nem mondtam. Csak kijavítottalak. Az a kategória megmarad úgyis. -
törölt tag
ha folytatódik az a trend, hogy a procikba egyre erősebb igp kerül, akkor bizony pár év múlva úgy eltűnik a külön vga, mint a huzat...
én fél évig használtam egy i3-as konfigot az igp-vel, és casual játékra teljesen bevált. (igaz, végül vettem egy normális vga-t bele, de ha egy kicsit erősebb lenne a hd graphics, még most is azon játszanék)a magánvéleményem az, hogy hamarosan a vga is a hálókártya és a hangkártya sorsára jut, totál integrálva lesz az alaplapra/procira...
-
Goose-T
veterán
Nem tűnik el, csak perifériára szorul, mint mondjuk a hangkártyák. Vagy a multi I/O kártyák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Jövedelem
- Milyen házat vegyek?
- E-roller topik
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest