- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 és 8T
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
"A hordható tartozékok közül az egyik legfuturiszikusabb minden kétséget kizáróan a Google Glass lehet, ám az ezerdolláros listaára és a mindössze néhány órányi üzemideje miatt nem igazán lesz slágertermék. "
Ezerdolláros listaár? Honnan az info? Az elemzők tippelgetnek mindenfélét, van, aki 300 USD-s nyitó árat jósol (az szerintem túl alacsony) , van, aki 6-700 USD-t (azt meg kissé soknak tartom), de 1000 dolláros pletykáról, jóslatról még nem hallottam,. Szerintem 500 USD körül legvalószinűsíthető leginkább. Persze lehet, hogy
"lefölözős" árstratégiát alkalmaz majd a Google (Magas nyitóár, aztán gyors árvágások, amíg el nem éri a végső árszintet egy-két hónapon belül), de az elég rossz üzenet lenne az early adopterek számára.És szerintem inkább valami látványos piacra dobást akar a Google, látványos eladási adatokkal, hogy a jelenleg meglehetősen szkeptikus fejlesztőket meggyőzze, ezért inkább az Apple árstratégiát alkalmazza szerintem : rögtön belövik a cuccot a végleges árszintre, aztán nem is nyúlnak hozzá a következő generáció piacra dobásáig. Megtehetik, mert konkurencia nincs, és egy jó darabig nem is lesz.
Aztán, ha majd beindul az okos-szemüveg piac, és kezdődik a tolongás, akkor úgyis kénytelenek lesznek belemenni az árvágós játékba, ami a droidos okostelefonok és tabletek piacán megy régóta. Bár addigra szerintem otthagyják a piacot és átengedik a terepet az OEM-eknek, ha már úgy érzik, kellően bebetonozták a platformjukat ezen az új piacon is.
A néhány órányi üzemidőre sem vennék mérget, ne a fejlesztői változatból akarjunk következtetéseket levonni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kés topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- Apple Magsafe töltő eladó
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged