Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
23" már tökéletesen jó full-HD-re!
De még a 22" sem rossz."tévénél... 37"-ig HD Ready felbontás jó szerintem... ha full HD akkor 40"-tól felfele."
Ez attól függ, milyen messziről nézzük. 37" esetén átlagosan jó szemmel 2,5m-ről már látható a különbség. [link]
"Ez csak akkor érvényes ha monitorként akarja az ember használni a tévét."
Ez is távolságfüggő, mert ha valaki olyan közelről nézi, ami a monitoros méret/távolság aránynak felel meg, akkor méginkább kell a nagyobb felbontás.
(#21) Tomcat: A normálisabb programokban kétoldalt is el lehet helyezni a toolbarokat, és máris teljesen jó a 16:9.
(#1) Dassler: Hát ja, megint a külcsínnel akarják eladni az olcsó paneleket. (Ndavid meg szokásához híven elhallgatja.)
-
Eddie141
senior tag
Ez a Pakard Bell elég jól néz ki. Viszont az a dinamikus kontraszt arány. Nevetséges. Ez olyan mint a vásári hifi, amely 7e Ft-ért 3000W-ot rejteget

I-O Data LCD-MF271XSBR: szerintem teljesen úgy néz ki mint egy Dell vagy egy 28-as HannsG. Mindenesetre szép

-
Devid_81
félisten
Packard nekem is bejövős!

-
Szerintem meg pont hogy nem. A 16:9 nem jó CAD-ezni, hidd el tapasztalatból mondom. Oda sokkal inkább 16:10 kell, minimum 1920*1200, vagy ha sok pénzed van akkor 2560*1600-as felbontással. A 16:9 arányú csonkított kijelzőknél egyszerűen nem férnek ki a toolbar-ok a legtöbb CAD programban. Vagy ha kiteszed akkor a rajz lesz apró és állandóan nagyítani kell ha felváltva látni akarod a részleteket és az egész rajzot. Meg különben is aki munkára (CAD) használja a gépet döntően a munkahelyeken az nem néz videokat rajta hogy legalább valamivel indokolt legyen a soványabb képarány.
-
Cs_Laci
senior tag
"Renesas chipp"
Na ne má...
-
Gude
senior tag
Packard Bell Maestro 230 tetszik
-
hunmyke
aktív tag
Szerintem nem mindenki használ lcd monitort film nézésre, játékra. Full HD-n elég jól lehet pl.: Autocad-ben dolgozni. És még van egy rakat grafikus alkalmazás aminél jól jöhet a magasabb felbontás. De játékoknál is kicsit élvezhetőbb a magas felbontás.
Épp most volt nálam egy 21,5"-os full HD-s ledes samsung monitor, 22"-os 1680x1050-es felbontású monitorom után fura volt, de megszokható. -
Puma K
nagyúr
24" alatt full HD felbontás.
Gratulálok!

E-penis növelésre értelmetlen, hogy "Én mán full hádéban jáccok!"... Sz@r. Nem kell nektek. Ha full HD akkor 24"-os monitortól fölfele érdemes nézelődni a monitorok között. Akinek nincs pénze 24"-os full HD monitorra vagy annál nagyobbra, az ne is akarjon full HD-ban játszani mert valószínűleg a konfigja is elég gyér hogy bírja 30 FPS felett a gamákat.
A másik... tévénél... 37"-ig HD Ready felbontás jó szerintem... ha full HD akkor 40"-tól felfele. Ez csak akkor érvényes ha monitorként akarja az ember használni a tévét.
-
Rolinho
csendes tag
Van egy LG m2762-d monitorom,(27"-os ahogyan a nevéből is következtetni lehet) plusz fesszel az is megy 32"-ig,csak néha magamba is kell önteni egy kis whiskyt!

-
Dassler
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
mondjuk, hogy nem megszokott
élőben nézegettem a Benq/Acer hasonló elrendezésű megoldását, nekem bejött. -
lorcsi
veterán
ez a pb 230 oylan mintha gólya lenne...simán eldűl annyira instabil
-
kenwood3
addikt
Gyönyörű a Packard Bell monitora
, de az ára nem vmi szimpi 
-
Meza
tag
"válaszidejük 5 ms-os (túlhajtással 2 ms), "
Ez mit jelent? Hogy lehet túlhajtani?
-
Dassler
őstag
A Packard Bell külsőre csini - mondjuk a többi is tetszik - de árából ítélve a belbecs semmi izgalmasat nem tartogat

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Ubuntu Linux
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Építő/felújító topik
- Star Citizen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg tudom erősíteni. Irtó macera a folyamatos nagyítás kényszer, ha az eszköztárak is kéznél vannak. Ez gondolom egyéb szerkesztő (kép, videó, zene, stb.) progik használatakor is elég kényelmetlen.