- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
23" már tökéletesen jó full-HD-re!
De még a 22" sem rossz."tévénél... 37"-ig HD Ready felbontás jó szerintem... ha full HD akkor 40"-tól felfele."
Ez attól függ, milyen messziről nézzük. 37" esetén átlagosan jó szemmel 2,5m-ről már látható a különbség. [link]
"Ez csak akkor érvényes ha monitorként akarja az ember használni a tévét."
Ez is távolságfüggő, mert ha valaki olyan közelről nézi, ami a monitoros méret/távolság aránynak felel meg, akkor méginkább kell a nagyobb felbontás.
(#21) Tomcat: A normálisabb programokban kétoldalt is el lehet helyezni a toolbarokat, és máris teljesen jó a 16:9.
(#1) Dassler: Hát ja, megint a külcsínnel akarják eladni az olcsó paneleket. (Ndavid meg szokásához híven elhallgatja.)
-
Eddie141
senior tag
Ez a Pakard Bell elég jól néz ki. Viszont az a dinamikus kontraszt arány. Nevetséges. Ez olyan mint a vásári hifi, amely 7e Ft-ért 3000W-ot rejteget
I-O Data LCD-MF271XSBR: szerintem teljesen úgy néz ki mint egy Dell vagy egy 28-as HannsG. Mindenesetre szép
-
Devid_81
félisten
Packard nekem is bejövős!
-
Tomcat
őstag
Szerintem meg pont hogy nem. A 16:9 nem jó CAD-ezni, hidd el tapasztalatból mondom. Oda sokkal inkább 16:10 kell, minimum 1920*1200, vagy ha sok pénzed van akkor 2560*1600-as felbontással. A 16:9 arányú csonkított kijelzőknél egyszerűen nem férnek ki a toolbar-ok a legtöbb CAD programban. Vagy ha kiteszed akkor a rajz lesz apró és állandóan nagyítani kell ha felváltva látni akarod a részleteket és az egész rajzot. Meg különben is aki munkára (CAD) használja a gépet döntően a munkahelyeken az nem néz videokat rajta hogy legalább valamivel indokolt legyen a soványabb képarány.
-
Cs_Laci
senior tag
"Renesas chipp"
Na ne má...
-
Gude
senior tag
Packard Bell Maestro 230 tetszik
-
hunmyke
aktív tag
Szerintem nem mindenki használ lcd monitort film nézésre, játékra. Full HD-n elég jól lehet pl.: Autocad-ben dolgozni. És még van egy rakat grafikus alkalmazás aminél jól jöhet a magasabb felbontás. De játékoknál is kicsit élvezhetőbb a magas felbontás.
Épp most volt nálam egy 21,5"-os full HD-s ledes samsung monitor, 22"-os 1680x1050-es felbontású monitorom után fura volt, de megszokható. -
Puma K
nagyúr
24" alatt full HD felbontás.
Gratulálok!
E-penis növelésre értelmetlen, hogy "Én mán full hádéban jáccok!"... Sz@r. Nem kell nektek. Ha full HD akkor 24"-os monitortól fölfele érdemes nézelődni a monitorok között. Akinek nincs pénze 24"-os full HD monitorra vagy annál nagyobbra, az ne is akarjon full HD-ban játszani mert valószínűleg a konfigja is elég gyér hogy bírja 30 FPS felett a gamákat.
A másik... tévénél... 37"-ig HD Ready felbontás jó szerintem... ha full HD akkor 40"-tól felfele. Ez csak akkor érvényes ha monitorként akarja az ember használni a tévét.
-
Rolinho
csendes tag
Van egy LG m2762-d monitorom,(27"-os ahogyan a nevéből is következtetni lehet) plusz fesszel az is megy 32"-ig,csak néha magamba is kell önteni egy kis whiskyt!
-
Dassler
őstag
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
mondjuk, hogy nem megszokott
élőben nézegettem a Benq/Acer hasonló elrendezésű megoldását, nekem bejött.
-
lorcsi
veterán
ez a pb 230 oylan mintha gólya lenne...simán eldűl annyira instabil
-
kenwood3
addikt
Gyönyörű a Packard Bell monitora
, de az ára nem vmi szimpi
-
Meza
tag
"válaszidejük 5 ms-os (túlhajtással 2 ms), "
Ez mit jelent? Hogy lehet túlhajtani?
-
Dassler
őstag
A Packard Bell külsőre csini - mondjuk a többi is tetszik - de árából ítélve a belbecs semmi izgalmasat nem tartogat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- SAMSUNG (LS32BG850NUXEN) 32" 4K CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest