- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
Olvastam róla korábban cikket, és már akkor is egész ígéretesnek tűnt, de elég ha csak megnézed a képet, ott sem natív win7 felület van.
Én pedig nem hypeoltam semmit, azt a fanok szokták(ahogy látom te még nem unod ezek szerint), szóval nem értemÉs igen azt mellékesen rakom hozzá, hogy itt sokan azért fikázzák mert nem egy félig megrágott alma/pálcikarobot van rajta(tisztelet a kivételnek
)
De részemről no offense, én befejeztem
-
Lotusomega
senior tag
Én nem értem az eddigi hozzászólásokat, itt euban verik a mellényt hogy hű végre kihozták a kétmagos mobilprocikat blabla, ezek meg japánban kisujjból kiráznak egy netbook kategóriás hardvert teló méretben, és erre mindenki itt elégedetlenkedik
4"on 1024x600, meg atom proci, melyik telóban van ilyen hardver, ráadásul dual boot, win7et meg ne úgy tessék már elképzelni mint az asztali gépeken, telóra optimalizált felület, symbiant meg örvendetes h véger valami normálisan megcsinálta nagy felbontásban és nem hagyják elkallódni. Szerintem brutál mód állejtős készülék, és csak azért mert nem android meg ájóes van rajta attól még lehet sokkal jobb mint az agyonhájpolt szarok
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest