- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
S60? olyanom sose volt...
-
Konflikt
addikt
A lépés mindenképp jó, már csak azt kellene elérni, hogy azok a felhasználók is értesüljenek valahogy az újabb firmware létezéséről, akik nem bújják naphosszat a technikai fórumokat.
van ra megoldas joideje:
nagyon egyszeru, es regota letezo hivatalos Nokia-s lehetoseg amit My Nokia-nak hivnak. Amint van sw update, kapsz rola notify-t emailben. -
törölt tag
Áhh, nekem pont ez hiányzott, nem tudtam hogy mért alszom mostanában ilyen rosszul.

-
szabi113
tag
Bátyámnak szólt a PCsuite egy buborék ablakban hogy új frisséteés érhető el a N95-hez. (persze nem most, még régebben)
-
madstunt
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
hát amíg el nem lopták az 5610em addig használtam
-
madstunt
addikt
plusz ha regisztrál az emberfia mynokia szolgáltatásra akkor emilt küldenek sőt akár sms--t is ha van új frissítés
-
ALI_G
veterán
ööö, nekem kb. 1 hónapja frissült az NSU.
Most is elindítottam, de nem szedett le automatikusan semmit és nem is telepített, egyébként pedig szólni szokott, hogy van frissítés és a folytatáshoz telepítenem kell a legújabb NSU-t.
1.4.98hu a mostani verzióm, nektek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest