Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• julius666

addikt

Nem próbáltam (majd ha kijön véglegesként), de a videók alapján tetszetős. Ugyan ezt a nagyon lekerekített stílust én személy szerint nem szeretem, de az animációk baromi jól néznek ki. Az elrendezés tényleg Chromeosodott de a többi az egyedi, így megbocsájtható. :)

Az új felülettel csak a design változott, vagy a motorháztető alatt is teljesen átgyúrták (a XUL-t)? Mert ugyan lekopogom, linuxon a GTK-s backend egész tűrhetően muzsikál, de winen ahány gép előtt megfordultam mindnél közel használhatatlan volt, valami borzasztóan tud szüttyögni, folyamatosak a mikrofagyások. Szvsz ezért is tulajdonítják neki annyian az illusztris LASSÚ FO$ jelzőt, nem azért mert a render/js motorja adott esetben annyira érezhetően rosszabb lenne a Webkit+V8-hoz képest.

Nagyon remélem nem lesz most majd linuxon is fagyogatós borzalom az új felülettel, mert a legújabb verziók - mióta lefaragtak a memóriaigényből - egészen használhatók, engem az egyre hízó Chromeról sikerült visszacsábítania (talán legnagyobb szívjáfdalmam a PPAPI támogatásának hiánya, így a flash miatt még mindig el kell indítani a Chrome-ot folyton).

Új hozzászólás Aktív témák