Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tézé81
tag
Nekem ma reggelt frissítette magát a Mi Fi 4.0.10-re, de az FW-t nem frissítette.
-
Pali79
aktív tag
Engem speciel egyáltalán nem zavar az angol nyelvű kijelzés. Az viszont sokkal inkább zavaró, hogy míg a karkötő 6 féle mozgásformát tud a Mi Fit csak 4-et.
-
Gergőke88
addikt
Nekem nem ajánlja fel a frissítést....
1.0.6.16 a legfrissebb szerinte. -
RaZroX
addikt
Ezzel csak az a gondom, hogy a módosított mifit app nem feltétlen fog úgy frissülni mint az eredeti, illetve ez a mókolás hasonlóan ronthatja az értesítések szinkronizálását mint a miband 3 esetében.
És ha jól tudom, a többi ilyen eszköz (más gyártóé) képes ezen karakterek megjelenítésére.
Ha már azzal reklámozzák a készüléket, hogy olvashatod az értesítéseket, akkor elvárnék egy ilyen apróságot.
Perpill csak emiatt nem lelkesedem a miband 3-ról való váltásra. -
vegyszer
addikt
Látogass el a saját topicjába
Ott látni fogod, hogy ehhez fel kell tenni egy módosított Mi Fit alkalmazás, és egy másik appot, amivel a fordítást a telóba töltöd. Onnan törölhető is. És menni foga magyar menü az összes hazai betűvel.
Tudod, árvíztűrőtükörfúrógép ÁRVÍZTŰRŐTÜKÖRFÚRÓRÉPA nettó ráfordítás szűk negyed óra azzal együtt, hogy rájössz, hogy mit miért teszel.
Döntsd el te, hogy megéri-e NEKED!
-
formula01
senior tag
Mondjuk az úszás követésre rá is fér a javítás, vagy én vagyok egy rejtett tehetség amit nem gondolnék, de ahhoz képest, hogy 4-5 alkalommal úszom évente, a band szerint 200 méteren 4 seccel maradt el az időm a világcsúcstól.
-
RaZroX
addikt
Azt nem tervezik orvosolni, hogy az összes magyar ékezetet meg tudja jeleníteni ?
-
Predatorr
őstag
Jó kis cucc ez egy hasonárú, ótvar casio óra helyett. A gyári számlapok sajnos jobbára gyerekesek és nem túl informatívak.
Magyar számlapokat lettek helyett!Illetve de/viszont nem való egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi aktivitáskövetője új funkciókat kap, illetve a meglévők korrekciója is elkészült.
- Nők, nőügyek (18+)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest