Frissítés érkezik a Mi Band 4-re

A Xiaomi aktivitáskövetője új funkciókat kap, illetve a meglévők korrekciója is elkészült.

Hirdetés

A Xiaomi Mi Band 4 árszintjéhez képest rengeteg olyan funkciót integrált, ami nem megszokott vagy egyáltalán elvárt egy tizenezer forintos kütyütől. A színes kijelző a szériában újdonság, de nem példa nélküli a kategóriában, a Bluetooth 5.0 viszont továbbra is érv az IP68-as védettséggel és 5 atmoszféra nyomásig hitelesített, úszásra is alkalmas eszköz mellett.


[+]

A legújabb 1.0.7.04 verziószámú frissítés lehetővé teszi, hogy a felhasználó 5 és 10 másodperc között tetszőlegesen állítsa be a képernyő időkorlátját, lettek új óraszámlapok, illetve javították a kezdetben kifogástalan úszáskövetés pontatlanságait, amit rendszeresen úszó ismerősöm is panaszolt. Az első firmware pontos és reális adatokat regisztrált, majd fokozatosan elcsúszott a naplózás. Előfordulhat, hogy a szenzorok automatikus kalibrációja nem volt megfelelő, amit egyébként egy újraindítás mindig megoldott, de az új szoftver viszont elvileg végleg helyreteszi ezt a problémát.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi Band 4 - úszómester

    A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.

Hirdetés