Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nah vmi ehez hasonlóra várok, vettem egy p smart+ -t ( ajándék lett belőle) az is 6,3 de a minialsokávával meglepően kompakt , márha lehet így nevezni egy nokia 7 plussz méretű telefon, viszont abban csak micro usb van, meg a rendszer is nagyon pörgős rajta, de a hiányosságok pl nincs ac-s wifi, de akkor ebben rendben lesz minden .
Kíváncsi vagyok mennyiért lesz ténylegesen elérhető. -
zeon.hu
nagyúr
Szerintem nem szifon fan, de ha vissza akarsz vágni odaát, akkor tessék: Megint robbant egy alma.
-
papelado
aktív tag
-
Tom321
csendes tag
Sajnos a 2. kép egyáltalán nem tűnik jobbnak.
(Remélem még csiszolnak rajta..) -
taz1
csendes tag
válasz
7Heads Drago #13 üzenetére
Azt írja 6.3inch, nyilván pontos méretek nincsenek még és függ a kávák méretétől is, de nem lesz kicsi. Viszont lesz Jack ami sokaknak fontos lehet. Elölről szép szerintem, viszont a hátsó kamera elrendezés nekem nagyon nem jön be. Mindegy is, mert a p20at úgy sem cserélem le még
-
janeszgol
félisten
Azt mondom rá, hogy szép és azt se, hogy nem szép. Olyan, mint a többi. A tartalomra leszek majd kíváncsi.
-
taz1
csendes tag
-
Darksiders84
aktív tag
válasz
RandomGosu #9 üzenetére
Nem nézd meg jobban ott van ráadásul a nagyobbik fajta. Nekem ami tetszik hogy az ujjlenyomat olvasó marad hátul vagyis remélem.
-
RandomGosu
senior tag
jól látom, hogy ezen nincs notch?!
-
gabesz839
senior tag
Jöhetne már jó kép a mate húszról is. Én arra vagyok kíváncsi
-
borand
aktív tag
Ilyen képcsalásokon meg sem lepődök. A Mcdonaldsban se olyat kapsz, mint a képeken.
-
törölt tag
Egy színhibás és túlságosan kontrasztos képpel akarják demonstrálni a hdr módot? Nem igazán érti a kép készítője, hogy mi ennek a lényege, a dinamikatartomány még kisebb is lett, mint kikapcsolva.
-
7Heads Drago
veterán
Kár hogy az említett cikkben szó van egy Samsung és egy kisebb Apple csalásról is.
Hazudik itt már mindenki. Pont ezért érdemes fórumokon tájékozódni és user képeket nézegetni.
A cikkben szereplő készülékről is nem sokára kiderülnek a tények.
Minden esetre nekem egy Mate 10 pro-t be kell majd szereznem. Egyedül a készülék nagyságával van gondom, de más jó alternatívát nem látok egyenlőre. -
papelado
aktív tag
A huaweinek nem hiszünk ám:
https://arstechnica.com/gadgets/2018/08/huawei-was-caught-using-a-pro-camera-to-fake-smartphone-photos-again/Már megint...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest