2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Friss renderképek a Mate 20 Lite-ról

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A huawei Mate széria belépő modellje hamarosan bemutatásra kerülhet, legalábbis egyre intenzívebben érkeznek a hivatalosnak tűnő információk.

Hirdetés

A GSMArena szert tett néhány renderképre, amelyek valószínűleg a Huawei Mate 20 Lite termékoldalán fognak feltűnni a bemutatót követően. Legalábbis jellegükből fakadóan erre minden esély megvan. A képanyag a készülék kiemelt tulajdonságait veszi sorra, mint például az AR emojik, vagyis a Huaweinél Qmojik. Persze nyilván nem ez a legizgalmasabb, de a várhatóan 24 és 2 megapixeles szenzorokból álló előlapi rendszerrel természetesen ilyet is lehet majd.


[+]

A hátlapon szintén ilyen paraméterekkel rendelkező megoldásra számítunk, az új képek alapján HDR móddal és mesterséges intelligencia által vezérelt jelenetérzékeléssel. A TENAA és az XDA értesülései alapján ezt valószínűleg a Huawei új lapkakészlete teszi lehetővé, a Hauwei Nova 3i mellett nemrég bemutatott Kirin 710. A szenzorszigettel elátott megjelenítő 6,3 hüvelyk FHD+ felbontással, ujjlenyomat-olvasó pedig a hátlapon lesz. Mindehhez 3750 mAh-s akkumulátort csomagolhatnak. A sajtófotókért katt a képre!

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.