Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Trane: bocsi, ezt nem tudtam, nekem SE telómhoz jó volt (ill. lett volna, de nem fut). Sajna nem töltöttem le a Te kijelződhöz illeszkedőt.
DarkByte: köszi, így már természetesen világos, egyúttal elszomorító.
Ha csak csetelni akarsz és csak Skype-on, töltsd le a mobilos változatot (küldöm, ha nem találod). Szép, nagyon egyszerű a használata, és nem dob be állandóan beviteli ablakokat, hanem közvetlenül a csetablak alatti mezőbe írhatsz (mit ahogy az asztali gépek beiteli mezőjében) -
Keem1
veterán
Sajna nekem ez se működött, de sok sikert: java változat
(zippelt, 362 KB, aláírt jad fájl és a jar)
-
Keem1
veterán
Szuper... csak még mindig nem értem, miért kell nélkülözni a voip hívásokat. Valamit mondogattak, mikor a java-s Skype jött ki, de má' nem igazán emlékszem?
Ha a sávszél a szűk keresztmetszet, az csak kamu. Ha a java-t nem készítették fel rá, az meg orvosolható.Valaki fel tud esetleg világosítani?

Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest