- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
Jelenleg 30-as éveimet taposom. Állami fentartású egyetem egyik kutatóintézetében dolgozom, mint kutató valamint az egyetemen rendszeresen oktatok. Három MSc diplomám van, ebből az egyiket Belgiumban szereztem angol nyelven. Felsőfokú angol, középfokú latin és alapfokú német nyelvvizsgám van. Jelenleg a PhD tudományos fokazatom megszerzésének végén járok. Kemény 140 ezer forint nettóért. Nem számítok friss diplomásnak, hisz a legelső diplomám 2010-ben, az utolsót 2014-ben szereztem meg. A PhD fokozat elérése után is csak 180 ezer forintot fogok remélhetőleg keresni. Semmilyen étkezési utalvány, SZÉP kártya nincs a fizetésen felül. Hetente legalább 20-30 órában oktatok, még ugyanennyiben foglalkozom kutatással. Jelenleg legalább 7 MSc és 5 BSc diplomamunkás hallgatóm van akik közül TDK és OTDK felkészítésen is hozzám járnak.
Egy molekuláris genetikai labort is vezetek a kutatóintézetben 10 beosztottam van a laborban akiknek a fizetéséről is én gondoskodom. Haza megyek, akkor is dolgozom, folyamatosan pályázatokat írok, újabb kutatási tervekkel állok elő hogy a beosztottjaimnak tudjak fizetést biztosítani mert az egyetem és az állam semmit se biztosít, ha én nem teszem meg. Emellett közben dolgozat javítás, vizsgáztatás, pályázati adminisztrációk, konferenciák, cikkek írása mert ezek nélkül nem kutató a kutató.
Eztek után egy tanár nekem ne mondja hogy mennyire nincsenek megfizetve. Én soha nem tehetem félre a munkám még egy percre sem, van hogy már reggel 6-ra bent vagyok a munkahelyemen és este 23 órakor hagyom el, mert ha dolgozni kell akkor dolgozom...túlóra pénz sincs, de szeretem ezt csinálni, ezért is választottam a kutatói életpályát, mert ez a hobbim is egyben és nem hagyhatom cserben a diákjaim, beosztottjaim se.
Ritka hogy egy kutató kivonul tiltakozni a kevés fizetésért, pedig megtehetnénk, fent olvasható okokból kifolyólag...ezzel szemben a tanári tiltakozások egyre gyakoribbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Spórolós topik
- Autós topik
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciális Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest