- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Na alakul ez, mondjuk még alig kapni őket, de szállingóznak a nagyobb tartományú monitorok. De ezzel kellett volna kezdeni.
Ami még érdekel nagyon, hogy a jelenlegi generációs konzolok kapnak valaha FS(AS) támogatást? Ott nagyon jól jönne ez a dolog, főleg LFC-vel megtámogatva. Sokat dobna a játékélményen azoknál a játékoknál amik 30fps-re vannak korlátozva (és néha be-be esnek alá). -
bozont
veterán
Itt most nem az a kérdés, hogy mennyiért, hanem hogy van-e? És nincs olyan nem TN FS monitor, ami tudja a 30-144Hz tartományt. Ez az LFC új nekem, nem foglalkoztam sokat a témával, a 270X mellett ugye felesleges.
De figyelgetem a megjelenő monitorokat és nem látok előrelépést. Ez az LFC is csak az alsó tartományra megoldás, ami nyilván fontosabb mint a 144Hz és jó dolog, főleg WQHD+ felbontás mellett. De még mindig nem láttam magyarázatot arra, hogy az ellentábornál miért működik a dolog és az FS esetében nem.
A cikkben szereplő monitornál is nevetségesnek tartom a 48-75Hz-et. Mi akadályozza a 30-75-öt pl?Tényleg érdekel a magyarázata, annak ellenére hogy elégedett használója vagyok egy MG279Q-nak és a 35-90Hz is elég lesz a WQHD miatt.
-
bozont
veterán
Az AHVA is IPS (fajta). De itt van ugyanaz a panel csak G-sync verzióban. Itt tudja a 30-165(!)Hz-et
Szóval vagy valami probléma van még a jelenlegi IPS technológiák és a FS között, vagy csak a gyártók korlátozzák. Az előbbi tűnik a valószínűbbnek.
De az egy dolog, hogy nem megy a 30-144Hz, viszont mi a magyarázat arra amikor 60-75Hz-es max frissítés esetén is ilyen magas az alsó korlát? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest