Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Kipróbáltam és szerintem a játék nem rossz. Kicsit túl van bonyolítva a matchmaking és nem éreztem túl jónak a Balance-t mert túl könnyen szétszedtük a szörnyet, de még csak 1 körre volt időm.
-
bastya2100
tag
Jó játék akárki akármit mond
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kicsit megugrott a játékosok száma.
-
Janoo_07
aktív tag
2 óra játék után világos miért is lett ez ingyenes....
-
nagybá
senior tag
Livestream: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lépj be az Evolve világába ingyen – itt az Evolve Stage 2! Az Evolve Stage 2 újgenerációs, ingyenes, többszemélyes lövöldözős játék, amelynek 4 az 1 elleni játékmenete feledhetetlen perceket ígér. Az egyik játékos által irányított szörnynek el kell menekülnie négy egyedi képességű vadász elől.
-
savior
őstag
Lehalt a weboldaluk.
-
wjbhbdux
veterán
Pedig a nyár egyik legnagyobb slágere a Dead by Daylight ami szintén ilyesmi 4v1 játék.
Game Informer interjúban elmondják az Evolve fejlesztők hogy kap most egy komoly balance átdolgozást a játék hogy jobban pörögjön és ne fogócska hangulata legyen és mostantól próbálnak heti rendszereséggel frissíteni a játékon, havonta többször új tartalommal pl karakterek.
És ezekre még mikrotranzakciók sem lesznek benne, mindent játékkal kell megszerezni. Én mindenképp adok egy új esélyt neki. -
ayo
veterán
én ezen nevettem nagyot - Polygon - After more than year in retail, why did Evolve go back into beta?
... teljesen felesleges ez a béta hülyeség.1 éve 5 perc játék után annyira beuntam az egészet hogy kikapcsoltam a bétát, nos ahogy látom nem csak én voltam ezzel így. 4 vs 1. 4 vadász és 1 szörny azt hajrá. Csak így leírva is már teljesen kifullad a koncepció
-
GamerLaci123
tag
Végre valami érdekes játék.. Erre vártam..
Lesz már mivel játszani
-
Ellia
addikt
válasz
scyllafren #11 üzenetére
Direkt nem azt írtam
orichalcos: nem lesz annyi szerintem.
-
ribizly
veterán
Jól van. Akkor szépen le is töltöm és kipróbálom. Valahogy éreztem én, hogy ezt nem kell megvenni.
-
Zedz
addikt
Izgalmas lesz a matchmaking 100 playerrel.
-
Ellia
addikt
"Akik már korábban megvették a játékot, azok mostantól Founder státuszt kapnak, és a jövőben érkező összes bónusz tartalmat megkapják ingyen."
Akkor még egy csomó fölösleges DLC-vel akarják lehúzni a népet
-
FefeeX
veterán
Tehát ha most megveszem 4ezerért leárazva az XBox store-ban az alapjátékot, akkor mikor konzolon váltanak, mindent mindig automatikusan megkapok?
-
Bandi995
aktív tag
Csak nem múlta alul az eladási elvárásokat a játék?
Nem baj, ma kipróbáljuk, megnézzük milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest