- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
aSzakember #75 üzenetére
tényleg, a sima lvl10re gondoltam, a GT annak az erőteljesen olcsósított variánsa, szerintem nem ér 60kt.
ízlések és pofonok
. nekem is egyébként egy CM házam van márciusban öt éve, és szerintem még egy ideig meg is fogom tartani, jó dolog a Cosmos
.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
aSzakember #72 üzenetére
izé, lvl10gtt én nem láttam erre 150k alatt, a limited pedig kb 250+k. annak még a Cosmos 2 sem direkt konkurense, nemhogy valamelyik haf.
a Fractalok a maguk minimalizmusában egyébként paradox módon szintén elég feltűnőek lehetnek, ha a látogató eljut addig, hogy valahol van egy elég erős gép a szobában, de nem hallatszik és nem látszik túlzottan.
-
proci985
MODERÁTOR
FDBs ventik vannak elvileg a házhoz, szóval hacsak nem akadnak be, akkor nem lehet velük baj (80-150k órás MTBF megszokott). szóval ez tipikusan az a probléma, amire felesleges felkészülni.
daa-raa: általános esetben a 5/7/12V azért elég szokott lenni. ha meg nem, akkor valamelyik 3.5ös helyre pl egy Scythe négyportost be lehet csempészni házon belülre. primitív, de csatornánkénti ellenállásos vezérlés 5-12V fölött szvsz felesleges egy HTPCbe, fix 7V általában az arany középút szokott lenni ahol még légmozgás is van és már nem is hangos (ventiktől is függ persze).
-
proci985
MODERÁTOR
szerintem remekül átgondolt ház, gyakorlatilag van benne annyi eszköznek hely (ITXet leszámítva), ami pár éve még egy nagyobb ATXben fért el (6 3.5"ös). optikait vész esetén lehet venni egy külsőt is, kártyaolvasóval is hasonló a helyzet. Fractaloknak az összeszerelési minősége is pont ideális, nincsenek túlbonyolítva (pl szálcsiszolt aluval), de jó őket megfogni és szerelni.
külsőre meg igazi "svensk design", avagy funkcionalimus X minimalizmus. az ára szerintem még szintén elfogadható/jó figyelembe véve a tudását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- VR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest