- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Egyrészt semmi baja nem lesz a 80 foktól (a VRM-ek hány fokosak?), másrészt alulra végy egyet, illetve esetleg előre még egyet (szerintem a gyári 14 centis ventik igen jóra sikerültek és az áruk sem magas), ha a sok extra meghajtó miatt kevés lenne a légáramlás. A VGA-t feltehetően alul is lehet feszelni, amitől rögvest jóval hűvösebb lesz.
A Define ventiszabályzása sem rossz, nálam közepesnél nem kell feljebb tenni hűtési szempontból és akkor még a hangja se veszélyes. Én nem venném le az oldalsó szigetelést, mert akkor reszeltek a csendes háznak. Szélcsatorna van bőven a piacon, ennek pont az lene a lényege, hogy csendes. Nyilván nem lesz sose olyan hűvös, mint amelyik csak lyukból áll... -
RetepNyaraB
veterán
Én beszereztem egyet; nagyon elégedett vagyok
Eddig azt hittem a Xigmatek Gaia egy csendes cpu hűtő. Ebben a házban kiderült: nem az
Az előző Asgardhoz képest majd háromszor annyiba kerül és kb. ennyivel jobb is. Nem cserélném le ilyen "gamer" förtelmekre akkor se, ha fizetnek. Csak a két gyári venti van benne és mégis hűvösebb lett az egész, mint a zsufi Asgardban üvöltő propellerek mellett volt
Igaz, akkora mint egy kisebb komód, vagy nagyobb sörhűtő, de szééép
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Háztartási gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gurulunk, WAZE?!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest