Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ami azt illeti CK-1020-at ha éppen talál az ember használtan akkor 6-7k körül megveszi. A 45k-ig van annyi tartalék benne, hogy abból tömör alutömbből forgácsoltathatsz hozzá előlapot, és még jut a hangszigetelésre is.
A sparheltnek van hangulata, a villanytűzhelynek nincs. Egyértelmű a döntés ha a feltételek adottak. Persze mondjuk panelben 9. emeleten nem fog az ember sparhelttel nyomulni, de kertes házban simán királyság.
Egon: Csak szimplán moderátor vagyok, nem isten (főleg nem a Tiéd, ha mégis, akkor az furcsa ízlésre vall).
Tisztában vagyok vele, hogy a hangszigetelés hőt is szigetel. De hogy a kettő ütné egymást, az erős túlzás. Kérdés, hogy a hangszigetelés mennyi hőt szigetel. Ez meg anyaghasználattól is függ, ez a textiles téma nyilván többet, mint egy jobbfajta szivacs.
-
Viktor77
titán
Értsd jól. Fogadjunk, hogy több hsz-t írok meg itt a PH!-n mint te, úgy, hogy te a gépházat nézed, én meg a monitort.
MOD: Egyrészt 7 év, ne túlozz. Másrészt közel sem olyan gáz, mint azt te gondolod. Harmadrészt arra gondoltam, hogy ha jobb hőfokokat kapok egy régebbi, de még normálisan kinéző gépházban (amit amúgy sem nézegetek) mint egy ilyenben (bár ez nekem is tetszik), akkor a régebbit választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - OFF topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bittorrent topik
- Projektor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)