- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #66 üzenetére
Kaphatni kaphatok, de egy minőségi k-va többet és sűrűbben is költ dokira, szóval csökken az esélye
Az 52-es út mellett állók kevésbé
-
törölt tag
válasz
kromatika #48 üzenetére
Miért, nem fém az? Szerintem az.
Egyébként alá lehet azt ducolni, nem fognak 5 centis lábat adni, az már HAF X, ami gurul15-re pedig ezt sohasem fogják leárazni, azért ez annál jóval többet tud. Ki kellene már nőni ebből a magyar rossz szokásból, nem fogtok soha 15-ért megkapni egy ilyen házat, a jó házért azért perkálni kell.
Azon csodálkozok el a legtöbb esetben, hogy 70 ezerért nem sok az i7, meg 100-ért a VGA, de húzza a magyar a száját, ha már 10 ezernél több egy ház...
-
törölt tag
nem tudom mennyi vagy, nekem így életem felén jóval túl, semmi gondom a Zalman-al, sőt, bejövős
Nem tudom melyik MIdgard-ra goondolsz, a II-nél kívül van
Meg a legtöbb mai háznál is.
-
törölt tag
Miért kellett a molex és sata kábeleket begyűrni a legalsó HDD tartó alá? Hátul is bőven lett volna hely a tálca mögött. Ezenkívül a széles usb3 dugó is ott lóg az alaplap közepén, a VGA alatt...
Egy kicsit valóban túl van árazva az Arc Midi, 20k körül népszerűbb lenne, főleg hogy ott van a Midgard II, Zalman Z9 U3 és a Carbide 300 is.
Szubjektív és semmi köze a tárgyilagos értékeléshez, de mondjuk nekem mindig is bejöttek kinézetre a Fractal-ok. A 3000-res volt egyszer nálam, szerettem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest