Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tróya
csendes tag
Van hozzá egyébként érintőceruza?
A válaszokat előre is köszi!
-
Enjoy
addikt
Mint Omnia tulaj, elmondhatom, hogy nagyon sokat jelentenek a ROM verziók, szoftver verziók.
Az első gyári romok lassúak voltak, valamint az érintőkijelző is gázos volt érzékenység szempontjából. (a mozgásérzékelőről ne is beszéljünk..)
Eltelt 1-2hónap, s az új ROM verziók kegyetlenül megváltoztatták a készülék azáltal, hogy kihasználták a telefon képességeit. (sokkal gyorsabb lett, egyszerre reagál mindenre, nem kell várni fél másodpercet sem.. s a mozgásérzékelő is lett olyan gyors, sőt gyorsabb ,mint az iPhone-on.
Érintőkijelző pedig már nagyon enyhe ujjrátéttel is érzékel, nincs szükség erős benyomásra, mint ezeknél a kezdetleges romoknál.
Egyébként igen, vannak már olyan "segéd"progik, amikkel lehet állítani az érzékenységet.
Egyébként meg nincs rá szükség, mert mint írtam az új romok már alapból sokkal érzékenyebbek kijelző terénGondolom nem volt huzamosabb ideig WM készüléked, ezért könnyen ocsmárolod a készüléket, de különösebben nem is izgat
Nem tudod, hogy mit hagysz ki vele
Jó az az iPhone... már akinek -
Csabee.
nagyúr
mért? van külön funkció hogy a képernyő érzékenyéségét állítsd? mert nem vagyok venne biztos.. na mind1, megnézem a videókat, a másikon olyat láttam hogy elfordította a kijelzőt, és nem reagálta le csak pár másodperc múlva
az iphone-nál azért ez elég gyors. az új iphonon meg méggyorsabb!
-
zack
nagyúr
válasz
Stunts666 #52 üzenetére
Előbb venném meg a Samu-t az tuti...
Nem vagyok fan, de az N97 nem jön be. Láttam onboard videót használat közben és engem a a Samu jobban meggyőzött.
Erősebb is a hardvere. De izlések és pofonok..nekem nem kell billentyűzet, inkább legyen könnyebb és vékonyabb. Akinek meg fontos, nyilván az N97-et fogja választani.
Én megvárom amíg kapható lesz a T-nél...ha 50 lesz előfizuval akkor 50 lesz.
De nekem kell!
Vagy az új iPhone. Amelyik előbb jön.
-
Dare2Live
félisten
1500$ a Symbian egy éves licenszdíja. Ezért akárhány készülékre felrakhatod.
Ha csak 150000db ot adnának el belőle akkor az készülékeknként 0.01$ =2Ft al dobja meg a készülnkenkénti árat. Persze nem 150000dbot adnak el Symbianos mobilból hanem annál jóval többet.
A WMért viszont az MS tuti nem 2Ftt számláz.... de nem is 200at...
-
copin
őstag
válasz
Quasi_modo #40 üzenetére
Biztos.
-
plus44
veterán
Szép így elsőre, csak a középső gomb nem tetszik.
-
Enjoy
addikt
válasz
Quasi_modo #40 üzenetére
Akkor mások az arányok.
Mindenesetre a HD-ben volt először AMOLED, szóval azért is drágább, talán valamennyivel már olcsóbb lesz i8000-ben, mert legyártatottak már sokmillió ilyen panelt, s ezt átemelni Omnia2-be, már nem fejlesztés
Nah, de meglátjuk.
Én egy 160ezres kezdőárra tippelek függetlenül. -
Enjoy
addikt
válasz
Quasi_modo #38 üzenetére
Mert kijelzője kisebb, kisebb a kamerája, nem képes HD-t felvenni, i8910 HD első Symbian Touch-os modell, gondolom annak licenszét is beleintegrálták valamilyen szinten az árba.
Így elsőre ennyi -
N-vidi-A
őstag
Majd lesz egy jó ki s150-200e Ft-os kezdőár, aztán letörik majd mindenki mint a bili füle!
Kétség kívül nagyon nagyon jó készülék, és jól is néz ki Samsunghoz hűen! -
Dare2Live
félisten
WM6.5 kvázi 100%, hogy menni fog rajta.
De a WM6.5 egy gyenge ráncfelvarrás, a WM hajtépős dolgok attól még megmaradnak. Majd aztán jövő év elején jön a WM7 ami remélhetőleg végre tényleges előrelépés lesz.... na és az meg vszeg nem fog vele menni.A másik amit nagyon várunk az az új mobil procik. Új OMAPok (3430/3450), Tegra (APX2500).... 800*480 alá kelleni is fognak....
-
Végre egyre jobban elterjed az Amoled
-
Peat;)
veterán
Azért számomra érthetetlen, hogy a saját processzorukat nem használják, pedig az iphone jól mutatja hogy jó az. Na meg meizu, az elég brutális médiafunkciókkal. Avagy olcsóbb egy másik processzor, mint egy újabb és erősebb akksi? Mert biztos kevesebbet eszik a Q, no de ennyi.
-
nobika1
tag
Gyönyörű lett, az elődje is szép volt, de ez még faszább lett.
-
csab2
veterán
Szerintem nagyon szép telefon, egyedül a középső gomb nem nagyon jön be, de megszokható. A spec jó és biztosra veszem, hogy lehet majd upgradelni WM6.5-re, hacsak nem azzal jön ki egyből.
-
Enjoy
addikt
Aki nem akar WinMobile-t az ne vegyen , kiadott elég sok telót a samsung hasonló specifikációval, szóval jó ez így, ahogy van.
Én legalábbis nagyon örülök, mint Omnia tulaj, hogy végre kidobtak egy utódot.
Bár megvallom őszintén a jelenlegi Omniám jobban tetszik, letisztultabb, elegánsabb sztem -
infectedmann
őstag
A videó alapján a szoftvertől kitépném az összes hajszálamat. Egy tetű-lassú.
Remélem a véglegesig kezdenem vele valamit. -
Quasi_modo
nagyúr
Ez a kijelző elvileg sok szint tud. De mit kezd vele ez a WM?
-
tsii_H
tag
semmi extra, semmi innovativ, raadasul irtozatosan tetves lassu, de legyen igazatok, ezt betudom annak hogy nem vegleges verzio. lenyegeben ez semmit nem valtoztat. osszegezve egy kalap sz@r. miota az iPhone megjelent egyszeruen nincs egyedi szoftveres otlet sehol. szegyen es gyalazat. egy kaptafa az osszes csucskategorias telefon...
-
legiaap
félisten
Kissé lassú a gépezet, bár tudom béta.
Ezért remélem gyorsulni fog.
Azért a régi Omnia szebb.
Apropó ennek is rezesztív a kijelzője? -
<NewL>
addikt
Lehet "regimodi" vagyok de nekem az i900 jobban bejon,jobban tetszik a szogletes forma.
-
Hunter2
addikt
remélem az "érintőpálcának" kitalálnak valami jobbat mint az omniánál.
-
Versus
senior tag
Végre WM és Oled !
A procitól én félek egy kicsit ,a kezelőfelület helyett meg repülhet fel a Shell !
-
P00By
nagyúr
Nagyon szép, meg jó a spec.,de WM
-
copin
őstag
A hátuljáról jó lenne egy kép.
Thx! -
Mazsika
őstag
ez még nem túl stabil verzió...
de tényleg egy főzött rom és egy spb mobil shell 3 és olyan minden zsírkacsa! ;)
-
AS
félisten
Mivel a béta telefonok, mindig lassúak a Samsung I8910 HD is lassu volt de végleges FR-l már gyors lett.
Ráadásul ez készüléke hivatalosan még csak nem is létezik, q3 ban jön. -
hemaka
nagyúr
Elég lassúcskának tűnik, illetve a pali az elején vagy félrenyomja, vagy nem nyomja eléggé, de valami ott bibis.
-
wolruf
őstag
Hogy ez milyen veszett lassú... Na ezért nincs semmilyen Windows Mobile-os telefonom (már
)
-
AS
félisten
Ha nem tetszik menü rátolsz egy Spb.Mobile.Shell. 3 at azt jól van.
Vagy egy főzött romot, ez a windwos mobile előnye. -
Morden24
nagyúr
Okés, nem tudtam, hogy a Samu hogy áll hozzá az ilyesmihez. (Azt tudni vélem, hogy a Dia2-höz, Pro2-höz a HTC egyértelműen ad WM6.5 upgrade-et, de ugye a régebbi modellek [Dia, Pro] ott is a legjobb esetben kétségesek.)
Integra: Na abban mondjuk nem bíznék. Bár ugye nem ismert a Photon hardverkövetelménye, meg az, hogy mennyit változtatnak meg a drivermodelleken stb. Na persze max. találgatni lehet, ha jól gondolom.
-
copin
őstag
Rákeresve a neten néha bekavar a GT-I8000 neve, amit még év elején mutattak be. Mire utal a GT?
-
Mamuska
őstag
Né má, ez ilyen LG s-class koppintásos egy kicsit, a képnézegető sem egy nagy szám. A telefon maga meg kifejezetten ronda, viszont a spec. elég jónak hangzik.
-
orbano
félisten
én arra leszek kíváncsi, hogy a végleges szoftver is ilyen lassú lesz-e
-
Morden24
nagyúr
Szép teló, nekem külsőre nagyon tetszik, és a specifikáció sem rossz, főleg az am-oled kijelző.
Kíváncsi vagyok, hogy amennyiben WM6.1-el jön ki, a Samsung biztosít-e update-et majd 6.5-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hamarosan bemutatásra kerülő Windows Mobile alapú Omnia2 hatalmas WVGA AM-OLED kijelzőt és 8 megapixeles kamerát is kapott.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Politika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest