- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
bluemirage #10 üzenetére
azért az mennyire megnyugtató, hogy a hozzáértőbbek véleménye szerint is, ha valaki normális fotót akar lőni, akkor arra nem telót használ...
szerk:
daniel909: hát...van már 600-assal szerelt termékük is már
-
Mici1985
csendes tag
Gondolom a Sony féle 4*1.4-es snapi 400as lesz,az meg azért nem rossz,egy giga rammal,kitkat+sense6-tal.Alap droid után a sense a legjobban optimalizált,és leggyorsabb rendszer.Viszont htc-t ismerve 120k alatt nem tapogatjuk ezt sem
-
daniel909
addikt
de atom jól néz ki a sárga csík..
csak ne 400 legyen benne hanem erősebb. -
MerLinh
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #20 üzenetére
igen valami olyasmire =)
-
RaveForce
veterán
remélem ez minőségben kicsit többet nyújt mint az elődje
-
elpatkorado
aktív tag
Fhúúú, az a sárga csík nagyon tetszik. Egészen feldobja a hátlapot.
-
h4h01
senior tag
Samsungnál mondjuk ott lesz a note mint őszi csúcsmodell..Nemigazán hiszek én ebben a fém és prime s5-ben (főleg úgy hogy mostanában az s5 neo-ról van sok pletyka)..Így is 200k a sima plasztik..
Viszont a htc-nél jobban el tudom képzelni, hogy őszre ők is kijönnek vmi nagyobb QHD kijelzős bivaly procis cuccal..Reménykedjünk, én bírom a nagyobb kijelzőket (Note3 tulaj vok), a htc minősége, és a sense meg szerintem magáért beszél, még mindig az egyik legjobb felület a piacon. -
MerLinh
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #7 üzenetére
olyan lehet mint az S5 prime? =)
-
Egy két sim kártyás kialakításban már nagyon elgondolkodnék
-
halkow
őstag
azért sárga mert megelőzi a sárgulást
-
válasz
evermobile #12 üzenetére
Ez így van. De én a One vonalra gondoltam végig. És lehet, hogy ez a 13MP-es kamera is jobb lesz, mint az Ultrapixeles HTC rémálmok... de ez nem lesz nagy dicsőség... ugyanis nem kell majd hozzá valami magas lecet megugorni.
-
evermobile
csendes tag
válasz
bluemirage #10 üzenetére
Elvétve azért akad normál kamera a htc nél is, lsd desire 500 8MP.
-
mivel fém telefon ezért követtem a sztoriját ennek is.
Komolyan lehet venni, hogy 400-as SOC-al jön, szimpla 13MP-s kamerával, 2 helyett 1 villanóval
Sajnos sztereó hangszórók miatt (éljen a cigó'hifi és az Y ill. későbbi generáció) viszonylag hosszú lesz, így a kompaktság vitatott és ez megint piacvesztést jelenthet.
Sokan aggódnak a HTC ONE mini fiaskó miatt is -->szétrepedező műanyag rész... ami botrányos lett és nagyban visszavetette az eladásokat... gyorsan reped... főleg a fehér és a gariban cserélt is ugyanúgy. Emiatt itt is kihalt a telefon topikja. Félő, hogy itt is anyaghasználati bakit követ el a HTC.Az S400-al 1GB RAM mellett nincs gond. A mindennapokra teljesen jó lehet. A HTC egész normálisan tud optimalizálni. A
Az árképzést nem kommentálnám. De túl hosszú a telefon és mivel a HTC a csúcs modellekbe sem volt képes rendes kamerát tenni, így félő, hogy ebbe a másodvonalba még olyan sem lesz. (a megapixel nem minden)...
Ez a háromszög: ár - mégsem kompakt - kamera... már túl veszélyes.
Ha ehhez még valami befigyel, akár az előd anyaghibás háza vagy hasonló, akkor bukta, mint az előd mini és sajnos az M8 sem tudott komoly volument elérni. Az M8 potenciális vásárlók közül (fém csúcskészülék) sokan kivárnak egyenlőre (Iphone6, P7 stb...). -
h4h01
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #7 üzenetére
Ezt a cucot mennyire lehet komolyan venni?? Mármint ez csak ilyen pletyka féle, vagy esélyes h jönni fog? Mondjuk a specifikációk alapján nagyon kacsának tűnik, de engem érdekelne..
-
Dr.Anonymus
addikt
engem inkább ez érdekelne...
http://www.phonearena.com/news/HTC-One-M8-Prime-rumored-for-September-5.5-Quad-HD-display-Snapdragon-805-and-an-18-MP-Duo-camera_id55849ez a száll-csiszolt fekete hátlap gyönyörű :
-
Steve1207
veterán
válasz
evermobile #5 üzenetére
Nem érsz sokat a részletgazdagabb felbontással, ha maga a kép feleannyit se ér.
-
evermobile
csendes tag
"13 megapixeles kamera" Ez most komoly? A nagyba pedig beletesznek egy szutyok 4 megásat??
-
Csapoati
nagyúr
Akkor most ez egy Moto G "bel" Sense-el es nemi premium fuszerrel?
-
diabolika
tag
Én egy LEDet sem látok hátul,akkor honnan tudni,hogy csak szimpla van benne?
-
r4z
nagyúr
Nehogy belerakjanak egy S800-at...
-
pit stop
addikt
Ha most vennék telefont ez kéne!
Kár hogy drága lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest