- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
A Nokia N9/Lumia sorozat formatervei a legjobbak a telefonok közül, az iPhone4 óta szerintem. Kár volna változtatni rajta, elég időtálló ez a dizájn, bőven benne van még 4-5 új modell lehetősége mielőtt újítani kéne.
-
Воланд
titán
válasz
callmeakos #53 üzenetére
"de a WP8as szériára már kitalálhatnak valamit"
egy darab wp8-as nokiat lattunk eddig, az is egy tesztkeszulek volt, ami soha nem lesz kaphato kereskedelmi forgalomban. en meg szemely szerint el tudnek viselni meg egy l900-ast wp8-al.
-
callmeakos
veterán
Sikerült mind a 2 esetben totális hülyeséget mutatnod. Ez pontosan alátámasztja az előbbi hozzászólásomat. Mind a 4 pont annyira különbözik hogy meglehessen különböztetni azokat de még a Samsung designvilágán belül van. Ezzel szemben a Nokia az N9 és a Lumia800 esetében totális copy, Lumia 900nál pedig minimális változtatás. Apró káva csökkentés, illetve az elülső hangszóró helyének megváltoztatása. Ez még mindig kevesebb mint amit a Samu csinál.
=Mentor=
Ez az iPhone-ról koppintott duma még mindig vicces még így 1évvel az egész herce-hurca után. Nincs semmi baj azzal amit a Nokia csinál mert jó az a design ami eddig volt de a WP8as szériára már kitalálhatnak valamit. Vagy meddig akarnak ebből elvegetálni? -
=Mentor=
őstag
válasz
callmeakos #48 üzenetére
Általa létrehozott? Vagy inkább hellyel közzel az Iphone-ról koppintott... A Nokia legalább tényleg egyedi és saját dizájnt használ. Az N9-el debütált formát megkapták a Lumiák is, ebben nincs semmi rossz, ugyanis miért változtattak volna drasztikusan azon ami lehengerlően jó? Egyébként meg ahogy alább is írják, nem hajszálra ugyanolyan a 3 készülék.
-
Воланд
titán
válasz
callmeakos #50 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
callmeakos #48 üzenetére
az n9-l800-l900 vonalon kb. pont annyi modositas van, mint egyes, a galaxy szeria ala tartozo keszulekek kozott.
-
dali.78
tag
az van, hogy nem nagyon lehet hozzányúlni a design-hoz. amig voltak gombok, az más volt. de van egy kijelző, alatta egy-két gomb, aztán vége.
talán tényleg a samsung az, aki f*ssa magából a készülékeket, és a külsőn semmi változtatás.
az apple-nek egy telefonja van, ott elmegy, de egy olyan gyártónál aki "hetente" kidob 2-3 telefont, és mindegyiket láttuk már valahol régebben, az olyan unalmas lesz. -
dali.78
tag
zsebbe remekül elfér.
nagyon várom. remek os + nokia... tuti siker... -
=Mentor=
őstag
Nekem tetszik bár tényleg csak valaki prototípus lehet... A fanyalgókat érdekes módon nem zavarja hogy Samsung évek óta ugyanazt a semmitmondó dizájnt nyomatja. Apple dettó nem változott szinte semmit évek alatt.
-
blex
senior tag
válasz
callmeakos #42 üzenetére
amíg szép, addig mi a probléma? egyébként ne csináljunk már úgy, mintha bárki is mondta volna, hogy ez meg fog így jelenni..
-
callmeakos
veterán
Nagyszerű. Újrafelhasznált design
-
Beri78
őstag
szerintem jól néz ki, nem baj ha ezzel a designal jön a 8
-
Nekem így ránézésre ez a teló kissé nagyobbnak tűnik , mint a lumia 800...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
elpatkorado #34 üzenetére
Nekem is, pont ezért vettem egy Vitát is.
nekem nagy tepsim van (Note), de még ezen is felejtős a játék, max valami végletekig lebutított irányítású.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
A vásárlót tartják szem előtt, azért mert telenyomják az appokat reklámmal?
-
Lëw!
csendes tag
válasz
hát androidon tényleg több a (z ingyenes) játék meg alkalmazás, de szerintem a marketplace is bővülni fog rendesen. Valószínüleg, nem lesz annyi ingyenes, mint androidon, de hát pl. nekem nem olyan fontos ez. Elég, ha van 1-2 játékom, amivel elütöm az időt néha, azt leszedem akár fizetősen, azt kész, nekem más szempontjaim vannak. Éppen telefonvásárlás előtt állok, ugyhogy azért is érdekel ennyire a téma.
-
elpatkorado
aktív tag
Tudom, hogy nagyon gyors, tetszik is, csak nekem nagyon fontosak a játékok is. Droidon pedig mint tudjuk rengeteg játék van, és nagyon sok ingyenes. Példának amikor megjelent az Angry Birds Space droidon free, ios-on cash, wp-n meg később jelent meg. Tudom nem sok az az 1-2 dollár, de én szeretem, ha a vásárlót tartják szem előtt, és a droid ilyen.
-
Lëw!
csendes tag
válasz
elpatkorado #29 üzenetére
Hát folyamatosság szempontjából a wp a legjobb, amig használtam, egyszer akadt meg 0,01 másodpercig
A wp8-al tudás szempontjából is fel fognak jönni, nagyjából android szintre is akár (többmagos processzor, NFC minden mi szem-szájnak ingere), de a kettőt összehasonlítani hülyeség, mert annyira más a kettő.
-
Lëw!
csendes tag
-
matchbox_
csendes tag
csak nekem tűnt föl lent jobboldalt az a még kivehető írás? "playberry" "android apple,iPad, blackberry"?
én ezt nem tudom mire vélni
-
Mind1 mi van a képen, reménynek jó lesz
-
Lëw!
csendes tag
Szerintem is ez egy új készülék lesz, nagyobb, mint a L800. Ugyebár, ha lehet hinni a pletykáknak, 2 új wp8-as Nokia lesz szeptemberben, és véleményem szerint, ez az olcsóbb kisebb tudású készülék lesz, ugy kb. 4"-os kijelzővel. Én kifejezetten szeretem ezt a külsőt, ugyhogy vagy ez, vagy a másik lesz a következő telóm, már várom a bejelentést
-
Tomy Yayo
senior tag
Ez még kamunak is gyenge. Régi WP logó van a középső gombon, ez egy sima 800-as csak valahogy rámókolták már a 7.8-at (lehet, hogy developer telefon). Talán még egy kis Photoshoppal meg van támogatva, hogy kevésbé hasonlítson a 800-ra
#18 Lars: az arányok engem is megingattak, de kínai a csávó, lehet ilyen kicsi keze
Meg a Photoshop is dobhat rajta ahogy mondtam. Ugyanez lehetett a kijelző/keret arányaival is
-
válasz
Feri bácsi #10 üzenetére
Valóban nagyobbnak tűnik egy 800-asnál, vagy nagyon pici az a kéz, ami fogja
Elsőre nekem is a 900-as ugrott be. -
kisml
tag
dögunalom ez a design. az Apple legalább csak évente egyszer süti el kb ugyanazt a designt...a Nokia-tól pedig már ez a sokadik egy éven belül...szánalom
-
butyek
senior tag
Nem vették még észre, hogy a windows-zal nincsenek kisegítve?
-
Cannabis7
senior tag
nem okozott meglepetést, olyan mint a többi nokia...
de jó nagy tepsi, hány collos lesz ?
-
Cyberpunk
félisten
Dizájnilag nem nagyon változnak, ahogy elnézem.
Persze lehet kamú.
-
catroot
veterán
válasz
szunnyadopoc #11 üzenetére
Valszeg ez valami régebbi prototípus.
-
Sofian
őstag
válasz
szunnyadopoc #11 üzenetére
A "régi" windows logó akkor is gyanús...
-
szunnyadopoc
csendes tag
Senki sem vette észre? Ez egyáltalán nem a Lumia 800-as... nem is a 900-as, hanem valami új... hasonlítsátok össze velük. már csak a felső részén is látszik (Följebb van a kijelző, és a hangszóró nyílása az üvegre került, míg a 800-on a műanyag házon van. És a nokia logó is oldalra csúszott.)
-
Feri bácsi
tag
Hm, a kép alapján nekem úgy tűnik, hogy ez a 800-nál nagyobb telefon. Akkor talán 900, vagy esetleg valami új?
-
vicze
félisten
válasz
Quasi_modo #1 üzenetére
Még pár évig együtt kell élni ezzel a külsővel hidd el. (Apple-nek is bejött nem?
)
@belakiraly: Mármint N9 design?
-
belakiraly
tag
Én személy szerint örülnék, ha a 800-as design-jával jönne ki új WP8-as telefon. Ami szép az szép,
-
Zedz
addikt
válasz
Quasi_modo #1 üzenetére
Ha az Applenak szabad nekik mért nem?
Én még mindig kiegyeznék egy designal, szerintem remekül illik magához a wp-hez is.
-
krystman
őstag
Kár ilyen híreket megjelentetni, ilyennek semmi alapja nincs ami egy közösségi oldalon jelenik meg.
-
Peterson_
addikt
válasz
Quasi_modo #1 üzenetére
Ahogy mondod: Csak nem...
Szép a 800, de az ötödik verziónál kezd unalmas lenni.
A sok megszállott úgyis szétoltaná szegény Nokiáékat, mert ugye csak az Alma teheti meg, hogy évek óta egy féle, változatlan külsejű telefonnal van jelen a piacon -
Воланд
titán
regi logo van rajta, szvsz 7.8 lesz az nem 8.
-
Quasi_modo
nagyúr
Szvsz ez inkább a 800-as sárga változata. Csak nem sütik el ismét ezt a design-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest