- Apple Watch
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz Pythoncobra #123 üzenetére
csak legyen hozzá elég fény.
-
doooo
veterán
Biztosan megmarad a 10x is. Az emberek szeretik, és okkal.
-
Aryon87
félisten
En remelem hogy lesz benne 3x es 5x optikai. 10x is jo, de az mas sok sztem.
Enyemben 5x van, de sokszor sok, es nem tudok távolabb menni..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Pythoncobra
tag
Emlegetik a cikkben a 3x hardveres nagyítást, a 10x optikai zoomról pedig, ami az S21U-ban már van, nem esik szó.
Remélem nem azért, mert ebben 3x optikai zoom lesz a maximum.
Szerintem az egyik legjobb dolog az elődben (jelenlegiben) a 10x optikai.[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
ritka idetlenul nez ki ez a kamera elrendezes, az aktualis szeriaje kifejezetten pofas, erre behozzak ezt a fortelmet. az egde kijelzorol is leszakadhatnanak mar vegre.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
veterán
válasz pusszycat #119 üzenetére
Ja, értem, azt, hogy mindent lehet wifin keresztül vezérelni, azt úgy kell érteni, hogy neten viberen felhívom az asszonyt, aki otthon wifin keresztül csatlakozik a netre és megmondom neki, hogy kapcsolja be a klímát
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
válasz Donki Hóte #117 üzenetére
Most nagyon tévedsz, de nézd végig másképen nem érted meg. [link]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
veterán
válasz Schuler888 #112 üzenetére
ezereve lehet mindent wifin keresztul vezerelni,
Azért ez barokkos túlzás, szerintem jó, ha egy átlagos háztartásban lévő eszközök közül egyet, vagy kettőt lehet wifin keresztül távirányítani, az összes többi a hagyományos infrás távirányítóval működik.
Egy átlagos légkondi esetében is alapesetben infrás a távirányító, a wifis távirányítási lehetőség vagy 10 ezer Ft-al növeli a készülék árát
-
adamklark
senior tag
az ugye megvan hogy ahhoz új eszköz is kell? nem fogok új légkondit venni emiatt, infraval működött régi telefonon..
-
RedCactus
senior tag
Még nem láttam wifi-s tv távirányítót...
-
Schuler888
senior tag
válasz adamklark #111 üzenetére
Infran taviranyitani mar par eve is elavult volt es retro, ezereve lehet mindent wifin keresztul vezerelni, es nem ezereves optikai uton iranyitani...
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
adamklark
senior tag
válasz Donki Hóte #110 üzenetére
ez sajnos nem így működik pedig jó lenne, pl infra a telefonba távírányításhoz, jack, levehető hátlap/cserélhető akksi és a lista folytatódik, csúcstelefon manapság nem attól csúcs hogy minden benne van, hanem hogy a legfrissebb hardver meg pár új eyecandy feature
-
veterán
válasz adamklark #109 üzenetére
Egy valószínűleg félmillió Ft körüli indulóáru telefon esetében egyáltalán miért kell azon gondolkodni, hogy melyik ujjadat harapjad meg
Legyen benne minden amit szem száj kíván, ettől csúcstelefon egy csúcstelefon
-
Segal
veterán
válasz adamklark #107 üzenetére
Attól hogy te nem használod még semmi hártányod nem származik belőle, ha ott van a telefonban a lehetőség.
Én erre mindig a facebookot hozom fel példának. Én nem használom, de akkor most tíltsák be?
Dehogy.
Mert milliószámra vannak mások akiknek örömet szerez, én meg csak kerülöm.
Összefoglalva, lehet hogy nagyon sok ember pozitívan értékelné a micro sd bővíthetőség visszatérését (többek közt én is), te meg max nem használnád ki"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
adamklark
senior tag
-
Segal
veterán
válasz adamklark #105 üzenetére
A kettőnek abszolut nem kéne ütnie egymást mert nyilván nem a toll helyére menne a kártya, hanem a sim kártya mellé.
Csak ugye így sokkal könnyebb értékesíteni a nagyobb tárhellyel rendelkező variánst...
A jack is csak ennyiből maradt le hogy az emberek ne a 2-3 ezres füleseket vegyék hanem vegyenek inkább minimum 6-10 ezrekért (vagy akár a soksoros) vezetéknélküli füleseket.
Majd ki lesz ez találva a type c csatlakozóval is, hogy ne lehessen kábelesen csak vezeték nélkül tölteni a telefonokat hogy kelljen venni vezeték nélküli töltőt is...
Persze szigorúan a helyhiány, meg környezetvédelem és a jobb ip védettség végett, még véletlenül sem profitorientáltágból..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
adamklark
senior tag
válasz WinstonWolf #102 üzenetére
inkább a toll mint egy kártya
-
LosBlancosRM
senior tag
Miért helyette? Ennyi pénzért szerintem az lenne a minimum, hogy minden olyat tudjon, amire a felhasználóknak szüksége van. A jack-et is.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Segal
veterán
Meg a jack-et
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
WinstonWolf
senior tag
Az SD kártyát tehették volna vissza a toll helyett...
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
madkiller
őstag
válasz Pro Koryak #98 üzenetére
Szerinted a samsung egy 2020as lg-t másol? Az kb olyan az a telefon, mintha az S8 (2017) meg a Note 10(2019)et keresztezték volna egy honor/Huawei notchal.... Nagy csoda az az LG
-
Nekem tetszik ez a kissé szögletes dizájn , bár a kamera sziget kicsit furcsa .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
szilasz007
aktív tag
Hmm. En az 5x periszkopos zoomot hianyolom belole...
Hat majd erdekel a valosag -
válasz Pro Koryak #96 üzenetére
És áruld már el, hogy miért másolták az LG Velvetet, amikor az összes Galaxy Note így nézett ki eddig?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
doooo
veterán
válasz Parallaxis #78 üzenetére
Egyrészt 4 vs. 20 megapixelről beszélünk, másrészt ez csak videohívásra van kitalálva. Mert, ahogy már írtam feljebb, szelfit lehet készíteni a kis kijelző feletti kamerával is (vagyis pontosabban az hivatott ilyesmire), ugyanakkor (és most jön a java!) lehet a három hátlapival is, mert szerencsére ha kinyitott állapotban magad felé fordítod a hátlapot, akkor a másodlagos képernyőn látod az élőképet. Tehát gyakorlatilag megkapod a piac legjobb "szelfikameráit".
Ja és harmadrészt teljesen más típusú kijelzőkről is beszélünk. Tekintve, hogy minden komplexebb, komplikáltabb a hajlítható kijelzőkkel kapcsolatban, nyilván az efféle megoldások is azok. Fejlődni mindenesetre bőven van hova.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
és még rondább is. jól kitalálta a samu.
-
-
Engem nem zavar a lyuk. Hozzá vagyok szokva.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
veterán
-
Segal
veterán
válasz Donki Hóte #79 üzenetére
Szerintem arra bőven elég, ha valaki videótelefonálásra használná. Az önimádóknak meg nyílván van millió más telefon.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
mrThomi
addikt
Note design a kedvencem a 10 plus ota, Amint kijön azonnal megyek megvenni
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz Donki Hóte #77 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy kigyártja, hanem ki találta ki. Samsungnak volt ilyen kijelzője együdül évekig, aztán a kínaiak elkezdték majmolni.
-
k-adi
nagyúr
válasz Donki Hóte #77 üzenetére
szerintem meg jó ez a szögletes dizájn a sok lekerekített között.. a sima s22 kerekített lesz gondolom csak a
Noteultra nem -
adamklark
senior tag
válasz Donki Hóte #79 üzenetére
nos nekem ez az egész noccs mizéria egy rejtély, az egész problémát maguk a gyártók csinálták, felső kávával nekem semmi bajom nem volt, samsung S8 design mai napig kedvenc..
-
veterán
És az megvan, hogy a Mix4 rejtett szelfikamerája rosszabb képeket csinál, mint a negyedannyiba kerülő Redmi Note 10Pro lyuk mögött lévő szelfikamerája
Ez a rejtett kamera egy olyan fejlesztés, ami a felhasználók 1 %-ának fontos, na akkor ők fizessék meg az árát ennek a feature-nek, de alaposan
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz madkiller #74 üzenetére
Az igaz, hogy pl. a Xiaomi is Samsungtól veszi az oldalt leívelt panelt a Mi11 telefonhoz, de pl. a Huawei/Honor magának gyárt ilyen panelt.
Egyébként nekem is tetszik, ilyen kijelzős telefonom van most is, meg ilyen telefont szeretnék venni a következőnek is (ami persze nagy valószínűséggel nem S22Ultra lesz, mert ez a végletesen szögletes dizájn nem tetszik )
-
beastars
tag
Lehet nálam a hiba, de ez bizony igy a képek alapján nem egy szépség. Jó tudom vannak akiknek ez a telefon szép. De az ára ami biztosan lehengerlő lesz
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz madkiller #74 üzenetére
Jól néz ki, csak semmi haszna. Cserébe sérülékenyebb a kijelző, és emiatt is törik hamarabb a kijelző egy elegáns esést követően.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
madkiller
őstag
válasz Donki Hóte #73 üzenetére
Ha úgy vesszük samsung, mivel ő találta ki a note edgeel és az S6 edgeel kezdte szélesebben elterjeszteni. A többi márka pusztán a samsung designját kopizza. Szerintem jól néz ki nekem mindig is tetszett.
-
veterán
-
bteebi
veterán
Mikor fogják már elfelejteni a kameralikat és a noccsot? Amúgy nem néz ki rosszul, bár nem tűnik praktikusnak az oldala. A másik Samsung hiba ez a hülye oldalívelés. Azzal mondjuk még együtt tudnék élni.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Schuler888
senior tag
válasz TheBikerider #67 üzenetére
S21 Ultra utan nem bantam meg a Z Flip 3 5G-t
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
veterán
-
veterán
-
Aryon87
félisten
válasz janeszgol #62 üzenetére
Zöld is lesz? Azt nem is láttam. Fekete, bordó/piros és fehéret láttam eddig. Egy Honor8 féle kékre instant élveznék. Kár hogy a H8-9 szériánál volt utoljára az a gyönyörű kék, másnál nem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Cthulhu Dawn
őstag
Az edge screent igazan eltemethetnek mar.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Segal
veterán
válasz Schuler888 #53 üzenetére
En lattam eloben.
Az teny hogy feher hatternal latvanyos, de ott nagyon.Ollie: hallottam rola, de en videotelefonalni sem szoktam.
Doooo: csak ezzel az s22-nrl nem.mennel semmire. Nem veletlenul nem tettek kijelzo ala azt a felkesz megoldast.
-
doooo
veterán
válasz Donki Hóte #58 üzenetére
Azok inkább csak pletykák. Azt is sok helyen írták, hogy marad a 108 megapixel (ami aligha baj), és a többi 3 változik valamelyest.
-
Aryon87
félisten
Ez kva jol nez ki. Piros/bordo vagy feherben vennem is snapisan.
-
veterán
Látszik, hogy nagyon rámentek a prémium kinézetre (és remélhetőleg a prémium belsőre is), de nekem ez a telefon túl szögletes
A hírekben egyébként nem arról volt szó, hogy (a sok-sok wattos töltés mellett, ami még igaz is lehet) az S22Ultrában debütál a Samsung 200 megapixeles kameraszenzora
-
veterán
válasz LurkerSheik #56 üzenetére
Ez is mint minden ízlés kérdése, nekem pl az iPhone kamerája a pfff, az S21 megoldasa pedig durva jól néz ki, szerintem...legalább is az S10-nel és iPhone-nál 100x jobban néz ki és izlésesebb megoldás!
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
senior tag
Ez az S hátlap nagyon kínai tucat benyomást kelt, mint az S21 szigete is mehhh.
A sok kamerát megint az Apple oldotta meg ízlésesen és ikonikusan a 11Pro-tól.
Az x/xs ótvar volt de előtte a 7/8Plus is nagyon kellemes volt a szemnek az arányaival.
Az utolsó szèp hátlap az S10 volt az S ből.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
k-adi
nagyúr
jó lesz ez.. tokkal főleg
az SPEN meg kell bele.. mondjuk a neve lehetne s22 note az ultra helyett de ezvan -
Schuler888
senior tag
+1! Minden teszt direkt ranagyit total feher hatter mellett es ugy latszik, a nep meg bekajalja ugy h eloben nem is latta es automatikusan fikazik. Eloben meg video/tartalomfogyasztas/ jatek kozben tenyleg nem is latszik. Sajnalom oket, hogy a rakozelitett jpgek maradnak nekik..
-
Decske
senior tag
Minden termék megvásárlásánál kötsz egy rakat kompromisszumot, akármennyit is fizetsz érte. (Aki szerint nem így van, az jellemzően nem tudja mit akar vagy... (tetszőlegesen behelyettesíthető)).
A kérdés inkább az, hogy mi a fontos, illetve melyikkel tudsz együtt élni.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
doooo
veterán
Nem világos, hogy mit akarsz... mert az, hogy "ne legyen benne előlapi kamera" az minden, csak nem racionális, vagy reális elvárás. Ellenben a "kráter-probléma" át lett hidalva, mert van képernyő fölötte, és tud dolgokat megjeleníteni (lehet, hogy rosszabb minőségben, mint a többi rész, de akkor is van ott valami). Ergo itt nem kompromisszum van, hanem fejlődés, egy korábbi probléma kiiktatása (jelenlegi eszközökkel, amik nyilván fejlődni fognak még). Ha valaki szelfizni akar, akkor meg ott a külső előlapi kamera, aminek meg nagyszerű a képminősége.
Összességében tehát ez a legjobb jelenleg, amit 700k-ért kaphatsz, amennyiben nem akarsz fekete krátert bámulni. -
veterán
-
Segal
veterán
Biztos megszokható, de 700k-ért ne valami kompromisszumos dolgot kapjak már...
-
Decske
senior tag
Az előlapi kamerával többet videótelefonáltam (munka plusz személyes kapcsolat tartás), mint fényképeztem. Szóval, ha nem lenne valamilyen formában előlapi kamera, az eléggé baj lenne.
Fold 3-nál pedig pont addig zavaró az előtte lévő "kamuflázs" amíg csak próbálgatod és nem aktívan használod. Pl teljes kijelzős könyv olvasásnál ez plusz egy sor. Kb 2 betű pixelesebb a többinél.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
RedCactus
senior tag
Várom nagyon, de pénzem az nem lesz rá...
-
Segal
veterán
És te tudod hogy engem mennyire nem érdekel hogy milyen minőségben tud fényképet csinálni vagy videót készíteni?
Ellenben az a kráter a kijelzőben számomra zavaró...
Nyilván számomra a legjobb lenne eleve kihagyni az előlapi kamerát, de milliószámra lennének a hír hallatán öngyilkosok a Zuckenberg vallást követők..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
És láttad milyen minőségben csinálnak azok a xiaomi kijelző alatti kamerák képeket és videókat? Mintha 10 évet visszamentünk volna az időben ,olyan rossz a minőségük. Nem véletlen, hogy a Fold3-ban olyan, amilyen, mert úgy lehet a jelenlegi technológiával jó minőséget kihozni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dz1989
senior tag
Szerintem a Note 22 név jobb lett volna.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Segal
veterán
válasz TheBikerider #42 üzenetére
A Mix4 az minden csak nem csúcsmodell
-
veterán
-
joey04
titán
jól néz ki, de a pen elveszi a helyet a teleptől.
-
addikt
Ez inkább inkább Note20Ultra ES.
A Samsung anno a kísérleti telefonjait ideiglenes házakba csomagolta, volt szerencsém néhányhoz. Aztán a retail változat megkapta a véglegest.
Szerintem azóta is folytatja ezt a gyakorlatot... -
Kasya
nagyúr
Tokkal szép lesz ez.
Várom már. Remélem a tollat visszahozzák és tovább is fejlsztik. -
Segal
veterán
válasz BusinessGuy #37 üzenetére
-
Segal
veterán
válasz LosBlancosRM #31 üzenetére
A Samsung féle megoldást már láttam élőben a Fold3-nál. Az egyelőre tényleg pofáraesés, de a Xiaomi féle megoldás sokkal életképesebbnek tűnik és szerintem jövőre ők bizony elkezdik behozni és akkor utána a többinek is jönnie kell.
-
veterán
Kifejezetten jól mutat szemből. A Samsung-nál megtalálták a DESIGN mappához tartozó bitlocker jelszót, vagy mi a t*köm? Egész szép készülékeik vannak mostanság.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
Ez majdnem ugyanúgy néz ki, mint a Note10+om
-
natë
nagyúr
Szerintem piszok jól néz ki.
-
Viper26
nagyúr
És akkor Európában is elfelejtik az ekszinoszt végre?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
janeszgol
félisten
válasz LosBlancosRM #26 üzenetére
En sem szeretem, de azt el kell ismernem, hogy latvanyra szep es keskenyebbnek hat tole a telefon. (Lasd pl Honor 50 tegnapelottrol.)
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Ha tenyleg ilyen lesz, akkor szvsz az utobbi idok legszebb telojat adja ki a Samsung. Az a hatlap szep, izleses. A szogletesebb format pedig mindig is jobban kedveltem.
-
őstag
Do not leak info.
Szerintem is inkább a borzasztó kategória, de úgyse nézegetjük a telefonunk hátlapját, úgyhogy mindegy.
-
veterán
-
veterán
Ettől az edge kijelzőtől a falra mászok. Utoljára az S9-esemen volt, azon is utáltam, és örültem, hogy az S21-esnek már nem ilyen van. Erre jön ez
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
doooo
veterán
válasz N.YCityBoy #3 üzenetére
Note10-széria korábban volt. A rövidebb oldalak lapossága meg Note20-szériás vonás.
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
Megiscsak ez a verzio lesz gyonyoru
-
trapi80
tag
Uram bocsá, de valami eszméletlen gagyi hatást kelt számomra ez a kamerasziget! Ocsmány is! Elhiszem, hogy egy 58e Ft-os LG-nél tapsikolnak neki, na de na.... 500e lesz gondolom alsó hangon. Innováció Samsung módra!?
[ Szerkesztve ]
Üdv: Roland
-
veterán
Jo lesz ez. Legalabb a giiga kamera szigeten reszeltek picit
3njoy the Lif3
-
nagyúr
Jaja! LG Velvet Ultra Note Vízipók edisön!
Reménykedjünk nem olyan k.b.szott csúszós mint az LG Velvet.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
bostone
addikt
Erre sem lesz egyszerű fóliát találni.
-
judas13
addikt
Pont ezt akartam írni!
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
veterán
-
félisten
❤
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Segal
veterán
Azért az irtó ciki lesz, ha a konkurencia csúcsmodelljeiben megjelenik a kijelző alatti "önimádó kamera..."
-
veterán
-
Probert75
addikt
Ami jó, azt nem szégyen másolni.
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
veterán
LG Velvet Ultra🙂
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
törölt tag
Remélem ezt a kamera designt kapja a sima 22 is majd.
-
klaya86
senior tag
Nem dobtam tőle hátast...