- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
foldi_istvan #6 üzenetére
Most védeném a Google-ét , a jelen helyzetet sem ők teremtették , de a rájuk vonatkozó Usa jogszabályokat be kell tartaniuk . Ha rajtuk múlna illetve az amerikai tech cégeken akkor az embargó sose valósult/na meg .
Emericus Max
Miért ne érné ,meg Huawei telefont venni most , minden működik rajtuk és működni is fog ,talán az x havi rendszerességű security pacth-ek hiánya fájó lehet némelyeknek ,de azt sem érzem sarkalatos pontnak . -
Emericus Max
tag
válasz
foldi_istvan #3 üzenetére
Szerintem az idei év egésze erről fog szólni. Megy majd a ping-pong, valamiféle egyesség, aztán megint és megint mire kialakul a vége. Az hogy nagyon rajta van a Huawei a HongMeng Os témán azért jelzi, hogy ők is fel akarnak készülni a legrosszabbra. Talán nem rossz az nekünk felhasználoknak, ha lesz egy 3.-ik OS alternatíva a piacon a Google és az Apple rendszerén kívül, de ez még a jövő zenéje. Meg ehhez valami jó OS kell az összes szolgáltatással mögötte. Szerintem rámókolják az android appokat valahogy egy saját áruházon keresztül. Mindenesetre én most várnék a Huawei teló vásárlással. Persze tudom el lehet lenni frissítések nélkül is, de azért nem ideális állapot.
-
spawn21
veterán
válasz
foldi_istvan #3 üzenetére
Mielőtt mindenki elbizonytalanodik, olvasson kicsit utána. Már a Google is védi a huaweit, plusz Máté vissza lett véve a android q beat programba.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged