- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roliinlondon
csendes tag
En most keszulok venni egy Samsung R510-est. A 499£-os ar vajon megeri?? (150e Ft)
-
Trak
addikt
Lehetett hallani az LG telefonokról, de mivel akkor még csak próbálgattak a szárnyaikat ezen a területen, így inkább csak rosszakat...
Mára felnőttek a feladathoz, a telefonok kinőtték a gyermekbetegségeiket, eltalálták nagyon a design-t, felfejlesztették hozzá a belsőt, így már nem csoda, hogy népszerűek.
A noti nem ilyen egyszerű... Volt egy bevezetéspróbálkozás, azzal nem volt olyan gond, mint a telefonokkal, az LG nagyon régóta gyárt notiba való belső alkatrészeket, így már induláskor egészen jó volt a termék, kicsivel később pedig már a piac is jól fogadta, de sajnos lokalizációs (billenyű, nyelv) és egyéb problémák miatt az LG Magyarország kénytelen volt abbahagyni. Nem olyan könnyű egy nagy piacra tervezett modellt a magyar viszonyokhoz igazítani, értem itt pl. a logisztikát, és egyéb finomságokat... de ebbe ne menjünk bele. -
anzo
senior tag
Az is érdekes, hogy pár éve nem is hallotunk LG mobilokról ma meg már egész szép számmal meglehet találni őket és sztem designba nagyon jól néznek ki és tudásban is felveszik a versenyt nagyon örülnék ha a notik is elterjednének ilyen szinten. Az meg hogy a magyar piac elég kicsi egy ilyen cégnek ez igaz, de pl a billentyüzet az nem lehet probléma mivel nagyon sok gyártó nem maga gyártja a billentyüzeteket sőt még azt is megkockáztatom, hogy egy importőrnek is meg érné a honosítás lásd Albacomp.
-
Hunter2
addikt
ránézésre mitha ugyanaz lenne a designer mint az LG mobiloknál.
-
Kon
csendes tag
Szerintem is elég csinosra sikeredtek és a belső is hozza ami elvárható.
ha lenne rá zseton...
-
-
Trak
addikt
Hidd el, nem volt egy leányálom a magyar LG-nelk foglalkozni vele, nem véletlenül hagyták abba. Amúgy akkor már egész jól beindult - persze nem a nagyokhoz képest - , nagyon jó volt a termék, tudásban, designban, minőségben.
simonzé: nekiállnak, csak nagyon macerássá teszi a dolgot, és nem utolsósorban nagyon költséges.... Amúgy igen, ezek a fő okok amiket írsz.
-
állok a boltba, előttem az R510 és az R410, ugyanannyiba kerülnek. melyiket fogom venni?
szal, komolyan valaki magyarázza meg nekem, hogy mit nem veszek észre! -
luw2win
őstag
Eléggé tetszetős, bár LG laptop... nem annyira nagy laptop gyártó cég
-
sNORh
addikt
szépek..
Mascak Notis hírek lesznek? -
Integra
titán
egy biztos, az lg nagyon nekifeküdt a design-nak.
és nem is csinálja rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest