- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ka64
tag
válasz
Tomka1118 #1375 üzenetére
Én frissíettem manuálisan: 3.3 / 19.052/ f7 -> 3.4 / 19.200 / f9
Tapasztalatok egy rövid használat után:
- A térkép kódja ugyan f9, de továbbra sem ismeri az m2-es autópályát és a tavaly kialakított új csomópontokat. Mást nem teszteltem, de ezek után nincsenek vérmes reményeim.
- A telepítés után egy kicsit megijedtem, mert sokáig nem volt GPS a sync-en. A negyedik-ötödik újrindítás után egyszer csak lett. Azóta jó.
- Új funkcióként megjelent a klíma vezérlés a sync-en. Működik, de nem hiszem, hogy sokat fogom használni. (Friss térképnek jobban örültem volna.)
- Az appok között megjelenik a Fordpass és a Sygic navigáció (nem a mirrorlinkes, hanem a régi.) Viszont a sygic-ot nem sikerült elindítanom. Pontosabban szólva a telefonon elindul majd a telefon képernyője elsötétűl és megjelenik egy Ford logó és egy Sygic logó, köztük áramlik valami -gondolom ez jelképezné a létrejött kapcsolatot. Viszont a syncen a Waiting for device üzenet jelenik meg és nem indul el a Sygic. (Amíg ez az üzenet megy, addig alul is megjelenik a Sygic gomb. Ha az üzenetet cancellel lelövöm a gomb is eltűnik.)Aki még nem kapta meg a 3.4-et, szerintem nyugodtan megvárhatja a hivatalos frissítést. Semmi érdemi funkció nem érkezik vele, amiért érdemes lenne manuálisan frissíteni.
(Ezt a térkép frissítés dolgot meg egyszerűen nem értem. Számtalanszor vettem már navit "örök élet térkép frissítéssel". A sygic-et kivéve sosem működött. Tizen éve vettem az első navigációs készülékemet. Egy MIO-t, full Európa térképfrissítéssel. Csak közben összveszett a MIO és az IGO, ezért nem frissültek a térképek. Utána vettem IGO-t Közép-Európa örök élet térkép frissítéssel. Az sem frissűlt, mert én IGO 2006-ot vettem és közben kijött az IGO 2008, és új térképek csak arra jöttek. Mikor ezt szóvátettem az IGO-nak, azt javasolták, hogy vegyem meg az IGO 2008-at is. (Ezek után persze nem vettem meg, hanem megoldottam "okosba".) Volt egy Saab-om beépített navigációval. Mikor átvettem az autót, már akkor több éves elavult térképek voltak benne. Ott egy térképfrissítés százezres nagyságrend lett volna, amit persze nem kértem. A Ford is úgy hírdette a synce-t, hogy ingyenes térkép frissítés. De hát látjuk mi lett belőle. Mióta Vaze van, igazából nem használok offline navit, de akkor is nagyon bosszant.)
ka64
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest