- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fatal`
titán
Android Autonál a legfontosabb a kábel, nagyon érzékeny rá. Ha menet közben eldobálja azt szinte biztosan az okozza. Én is kipróbáltam sokfélét, még ankert is rendeltem (persze nem megy vele), de végülis egy gagyi kínai kábel és a gyári kábele a telómnak az, ami működik, a gyárival használom (OnePlus X), az ankert pedig töltésre a lakásban.
Illetve persze a legújabb verziót ajánlott használni, ami jelenleg a 3.6.
-
fatal`
titán
válasz
Skylukos #275 üzenetére
Szia!
Melyik sigicet próbáltad? Mert csak a Sygic Car Navigation megy.
-
fatal`
titán
Közben megfrissítettem úgy, ahogy volt a csomag és érdekes módon feltelepült, master reset sem kellett. De bedugtam a pendriveot és egy jóideig nem történt semmi (kb. vagy 10 percig), aztán egyszer csak kiírta, hogy updating software. Nagyjából rá 10 percre kész is lett. A térkép egyelőre marad, csak 16-os pendriveom van.
-
fatal`
titán
Nah gondoltam most lefrissítem, a gyári Sync verziója: 3.0 Build 17276. Jól látom a korábbi HSZ-ek alapján, hogy ez egy beta változat volt? Érdekes, hogy ezzel adják gyárilag.
Úgylátom a 89-es HSZ alapján meg kell szerkesztenem az autoinstall.lst-t és kihagyni a frissítésből a 3-as, AD végű fájlokat, ez nem probléma.
A frissítéshez csak ki kell csomagolni a Ford UK oldaláról letöltött zipet a pendrive rootjára? A pendriveot már motorindítás/gyújtás előtt be kell dugni, vagy meg kell várni, amíg bebootol a sync?
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Tegnap óta rendelkezem SYNC 3-as autóval, 3.0-s verzió van rajta, de azt írja az angol oldal, hogy már van újabb, vasárnap tervezek frissíteni.
Androidon működik már a waze a applinkkel, Android Auto nélkül, vagy ez továbbra is csak IOS only?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 1 / 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest