Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Nem akarok elérni semmit, sőt tovább megyek, szerintem egyik Apple user (nem fan) sem akar elérni itt általában semmit, csak kiáll egy rendszerint hamis állítással szemben, mert
10/9 Android cikkben valaki felhozza hogy az Apple szar
10/10 Apple cikkben az első komment Android usertől (na ő fan, de inkább ellen fan ha van ilyen) származik és az van benne hogy az Apple szarEzt kéne egyszer végiggondolni. Ha megnézed a kommenteket, nem úgy történt a sztori, hogy ideböfögtem elsőnek hogy ez Apple copy. Pont lesz@rom, hogy épp mit másolnak az Android gyártók. Reagáltam egy állítás sorozatra, miszerint az Apple semmit nem talál fel és ő követi a piacot, mert ez közel sem igaz. az Android tábor lépten nyomon fikáz mindent ami Apple, és egymást is, mert a kínai a jobb, nem a Samsung a jobb, de nem mert a Huawei jobbat csinál. Ezzel nem is lenne probléma, csakhogy nem úgy tálalja, hogy jobb, hanem hogy a másik szarabb. Tipikus magyar mentalitás, aki nem velem az ellenem. Na ennyi, én itt zárom a témát, mert teljesen felesleges, és leginkább értelmetlen, mert nincsenek ellenérvek, csak szubjektív, érzelmi kitörések a másik oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest