Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
annyival egészíteném ki, hogy 50.000 órát senki sem garantál szerintem, ki tudja hol lesz már akkor a shenzeni vöröscsillag mgtsz. a (220v) elektronika általában hamarabb pusztul el sajnos. persze a philips is 25.000 órát mond, de brutál pénzért. meg ott van a kicsillag, hogy ez nyitott armatúrában értendő.
a nagy power led panelek jellemzően 150 fokban szórnak, az smd-k is (amik olyanok, mint a kukoricában). amit gyengének mondanak, azok a "hagyományos" típusú ledek, amik az ismert kis műanyag kapszula formájú tokozásban vannak. power ledekből vannak 100w-os kivitelek is, amik aktív hűtéssel 6-800w hagyományosnak felelnek meg. nekem van egy 30w-os természetes fehér itthon (kb. 200w hagyományosnak megfelelő fényerővel), abba azért nem jó ötlet belenézni. sajnos az nem működik 12 volton...
a minőségi cuccokkal tökéletesen egyetértek. én egy frankó, 16 éves miele mosógépet vettem múltkor 27 ezerért, könyv szerint még 10 évet kiszolgál. az összes miele cucc 25 év élettartamra van tervezve, még olyan szinten is, hogy ne sárguljon be addig a burkolat meg ilyenek. ja, 16 évesen 10%-kal fogyaszt többet, mint az A (vagy A++, már nem emlékszem melyiket néztem). az egyetlen baja, hogy mosás után 3w standbyt csinál, ki kell kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- LEGO klub
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest