Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Épp most meccs közben "tesztelgettem" a forzát és ezt, és arra a következtetésre jutottam, hogy a forza kevésbé áttekinthető, komplikáltabb elnavigálni ha valamilyen adatra kíváncsi vagyok, és az eseményekről is később értesít..
Egyedül amit jobban tetszik benne az az, hogy írja a csapatok átlag életkorát, magasságát etc..
Eddig FotMob -ot használtam, az is elég jó, és szerintem a legáttekinthetőbb, de ezek többet tudnak

Magyarul?
Azt hol tudom beállítani? Mondjuk nekem az asszisztens végett angolra van téve a rendszer nyelve..
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest