Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Teljesen megérte akkor. A GF 8 szériából a 8600GT amúgy sem egy nagy durranás, de a PCI-E vonalon nekem elég sok minden kimaradt.
Na hát ezeket a kártyákat azért már nem járatnám meg nagyon.
Néha bepattintanám, hogy kapjanak egy kis delejt, aztán mehetnének vissza csicsikálni. Mondjuk ha játékokkal nyúzni akarnék kártyát, akkor AGP vonalon valamilyen FX lenne, nem egy GT vagy Ultra.
De ugyanez vonatkozik a hűtőkre is. Szolgáltak eleget, most már nyugdíjazva vannak... -
matej013
tag
Nekem egy 8600 GT-m volt Inno-ban.
Egyik nap még tökéletesen működik, nyomatom rajta a Gridet, a másik nap reggelén pedig fekete képernyő.
Csudijó volt egyébként, mivel 2009-ben jutottam hozzá és ráadásul teljesen ingyen, ismerőstől. 1 évig üzemelt nálam. Csodás érzés volt, amikor elindult az Assassin's Creed és a Dead Space.
-
törölt tag
Azért a 6800GT-ért anno csúnyaságokat is bevállaltam vna, csak hogy legyen egy.
Kár hogy Inno. Az egyik legtrágyább gyártó, ami megfordult a magyar piacon. Nekem 1 ilyen volt. Az 1 éves gari lejárta után 3 nappal megdöglött. (rózsaszín kockás lett a kép, Vram hiba, feltételezem) -
flymi
addikt
Aron1988: Jah, valakinek a 11 éves cucc már gagyi, másnak meg ritka kincs. Ha ilyeneket viszel ki a kuka mellé, inkább keress meg privátban!
FID: Évente egy ha felbukkan ilyen-olyan állapotban.
RexMaximus: Nem fogom egyiket sem munkára bírni...
-
RexMaximus
senior tag
Nagy csalodas volt ez a huto nekem anno. Nagyon elverzett nalam. Hangero, hutoteljesitmenyben egyarant. De tuti ritka mara, azota se lattam belole egy peldanyt, foleg nem csomagolassal egyutt
-
Pofás az az Asus hűtő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged