- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Igen mindkét oldalán 3.
Ha jól emlékszem, 2004-ben Olaszországban is ilyen 3 dugvillás adapter kellett volna, de mivel nem volt ilyenem, így hamar lemerült a telefonom... Talán amerikai volt a lakókocsi, amiben elszállásoltak, vagy nem tudom.
A minap néztem egy Al Pacino filmet, fel is figyeltem rá, hogy ilyen 3 ágú volt a fali konnektor.
Sejtettem arról az egyről, hogy az lehet, de nem mertem volna biztosra mondani, a többi meg tényleg passzolós volt.Nem ebből akarom megszedni magam, de ha valaki sokat utazik jól jöhet neki, így talán megér pár forintot.
Köszönöm a segítséget!A legjobbat be sem tettem a képek közé...
A lapos szélén van egy ?netkábel? csatlakozó...Kernel: Jó kis töri lecke volt, végigböngésztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged