- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
ez durva.
a múlt héten a DRIV is rajta volt a listámon, ha 41 fölé ment volna, vettem volna belőle. most nézzétek meg. -
fLeSs
nagyúr
a listáról egyedül az ADS "tört ki", vettem belőle @ 62, de kicsi a stop, mert a forgalom nagyon alacsony.
meg lehet nézni a GFI, OMN, QTM triót, mégfeljebb mentek. mondjuk az OMN és a QTM negyed órával ezelőtt még jól nézett ki, de mostmár nem.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hedgehanter #19 üzenetére
az AMD-t eladtam 6,16-ért, egy 4,5%-os gappet nem kockáztatok.
-
fLeSs
nagyúr
az AMD már 6,08, az NVDA már 14,5 a premarketben. utálom a gapeket, mert nagy a vszínűsége, hogy utána betöltik. az AMD-t eladom 6,2-6,3 között.
-
fLeSs
nagyúr
az új stratégia alapján a korábban "hosszútávra" vett LEAP igen jó shortolási lehetőséget nyújtott okt. 1-én. látszott, hogy az 50SMA az ellenállás, csökkenő háromszög, majd beomlott 19 alá. már csak 16,15. ráadásul ebből még ki sem stoppolódtam volna. még jó, hogy én eladtam 20 környékén.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hedgehanter #11 üzenetére
VICL: már 50SMA alatt van, bár egy 4 fölé való kitörés valszeg jó beszállási pont lenne (okt. 7-én volt egy false kitörése), és az órásat nézve egy lefelé ékből már kitört (de én nem veszem meg az ennyire lefelé trendelő kitörést).
SCLN, NVAX, BCRX: mind felejtős ha az új rendszert veszem alapul
íme az eheti watchlist:
HSY 40 felett, CBL 9,8, DRE 12,5, MSO 6,5!!!, OPXA 3,5, UAUA 7,5, LUV 9,8, ADS 62, BEE 2,6, HGSI 20, JAZZ 8,75, GMCR 74, WLDN 3,15, ANCI 4,6, NVDA 14,5kisebb forgalmú: CUR 1,6
szerk: PSA 74, VNO 64 tökéletes.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hedgehanter #10 üzenetére
QTM-nél ha megnézed az elmúlt hetek oldalazását, akkor látod, hogy a dojik teteje 1,29-1,3-ig nyúlik fel, az volt az ellenállás. okt. 6-án volt egy false-kitörése, én abba vettem bele, utána kistoppolódtam. az már más kérdés, hogy 2 nappal ezután már tényleg kitört.
a többi amit vettem szintén a szimpla stratégia alapján lett megvéve. írtam is, hogy régebben ezekhez hozzá nem nyúltam volna, mert már mind túlvett volt, de ha egyszer ez a szabály, akkor beleveszek. egy részvény tovább képes emelkedni/esni, mint azt bárki gondolná. ezek a részvények megfeleltek a kritériáimnak, szal beléjük vettem.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hedgehanter #8 üzenetére
valahol máshol, elég sok könyv szól ezekről az indikátorokról.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hedgehanter #6 üzenetére
Stan nem ír indikátorokról (legalábbis ilyenekről, amiket manapság szokás használni, RSI, szothasztik, MACD stb).
Leírtam, hogy mi alapján adtam vettem, próbálkozás volt az első év, több dolgot kipróbáltam és azokból gyúrtam össze a mostanit, amik beváltak. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Hedgehanter #4 üzenetére
na mit akartál írni?
-
fLeSs
nagyúr
nemrég írtam, hogy kb. egálban vagyok. de már nem vezetem ilyen heti rendszerességgel, mert pszichikailag megterhelő, ha minden héten arra törekszel, hogy pluszos legyél, akkor ideges leszel ha egy pozi emelkedik, túl gyorsan akarod eltenni a profitot, és ideges leszel akkor is, ha mínuszban vagy, mert a heti eredményed nem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest