Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrncia
újonc
Üdv!
Nekem egy 2 GB-s készülékem van. Állítólag lehetséges a firmware frissítés, de még nem sikerült megtalálnom a lehetőséget.
Azon kívül, ha beleteszem a microSD-t, akkor lefagy. Valamit rosszul csinálok? -
nemb
újonc
sziasztok
tudna nekem valaki abban segíteni, hogy miért nem tudok az alcor zed lejátszóhoz kapott konvertálóval dülőre jutni, mindig eljut 99%ig és ott megáll a tudomány.

-
jezzmin
újonc
Szia!
Én éppen mp4-et keresek (mivel pár hónapja tönkrement az mp3-mam), és ráakadtam a cikkedre erről a bizonyos Alcor Zed márkájú készülékről.
Tulajdonképpen elsőre egy másikat néztem (biztos amúgy Te is találkoztál vele, amint emlitetted fent; alaposan körülnéztél a témában a neten), de aztán gondoltam megnézek mást is,.. s végül ezen az oldalon kötöttem ki.
Lenne pár kérdésem.
1. Mivel már nálatok ( az "asszonykáddal"
, ahogy írtad) már használatban van, érdekelne az hogy tényleg olyan jó és tökéletes, ahogy a fentiekben elhangzott?
2. Videót is lejátsz, ha sikerül azt megfelelő formátumba hozni?
3.Nem recseg a hang, ha diktafont használsz?
4. és a legfontosabb: Hogy jutottál a készülékhez??
Mert, ha tegyük fel , meg szeretném venni (nem akarok dupla költséget ..pl.házhozszállítás, + egyéb térítések), érdeklődjek utánna üzletekben? -
Flatron710
tag
Várom azok véleményét, akik esetleg már huzamosabb ideje használják ezt a készüléket! Vagy akik csak költséghatékony MP4 lejátszó beszerzésén törik a fejüket!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ahogy írtad) már használatban van, érdekelne az hogy tényleg olyan jó és tökéletes, ahogy a fentiekben elhangzott?