- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
üzenetére
Á nem akarok most váltani,nemrég csináltam számlát swdbank-nál.Abból is milyen cirkuszt csináltak,hogy nincs svéd személyim.Mindenféle papírokat kellett vinnem.Pedig van tartózkodásim,lakcímem minden.Mindenhol jó a magyar személyi,ill a jogsit is elfogadják.
Banknak persze semmi sem jó.Egy nyomorult debitkártyához. -
Avicularia
veterán
válasz
üzenetére
Ennyire konkrét dologról nem tudok nyilatkozni,de általában mindenhol kérik.
Esetleg,ha külföldről jössz,és valami speciálisat tudsz,de ha itt élsz szerintem elhajtanak.
Bankautomatából akartam múltkor pénz kivenni,nincs nyelvválasztás,csak svéd.Netbankba belépek,csak nézek mint hal a szatyorban,nincs angol lehetőség.Magyar bankomban érdekes van. -
Avicularia
veterán
Nagyon nagy a munkanélküliség.Talán ha van valami ismeretséged,akkor kapsz feketén valami munkát,de arra olyan keveset fognak fizetni,hogy nem tudsz belőle megélni.
Kivétel az orvosok,azok kapnak bármikor munkát,mert mindig hiány van.2009 nyarán segítettem poénból a volt cégemnek itt kint megcsinálni egy nemzetközi költözést.Kijött az egész család,apu-anyu 2 gyerek.A férfi valami orvos volt,egy fejvadászcég szerződtette az egyik kórházba.3 hónap magyarországi intenzív nyelvtanfolyam után már jött is ki a család.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő