- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerencsére nem ilyen fekete-fehér a véleményem se. Leszólom a WM6-ot, de nem a taskütemezés miatt (maximum mobilon feleslegesnek tartom, mint ahogy moonman is mondta), részemről sokkal jobban hiányzik egy központi, működő notifikációs felület (valami van, de ha külön portolgatni kéne minden telefonra/felbontásra, akkor már nem jó - pl. a Palringóval ez volt a helyzet HD2-n), egységes API a szenzorokra és multitouchra (a HTC proprietary, reverse-engineerelt és még így is nagy hackelést igénylő megoldásai nem sokat tolják előre a szekeret), nomeg a GPS-re és más helymeghatározásra, VOIP-ra, a hívás audiopath elérésére... Perpill ezek jutottak eszembe. Meg az se ártana, ha nem lenne mindenre két út.
Persze ezek nagy részét a WP7 hozza el. Cserébe azért, hogy kapunk egy iPhone OS 2.0-át .NET-ben megírva. Nekem is hiányzik a köztes lépés...
Egyébként a Symbian és a WM is csak annyit tesz, hogy a háttérben lévő alkalmazások prioritását alacsonyabbra állítja az előtérben lévőnél (preemptív mindkettő kernel), innentől kezdve az alkalmazás dolga, hogy ne csináljon semmi baromságot, vagy engedjen el minél több erőforrást. Ezt meg senki se kényszeríti ki, maximum a felhasználó azzal, hogy lepucolja a hülye programokat.
A bada egy érdekes tészta, mert amíg a 3rd party alkalmazások egyértelműen definiáltak, a beépített alkalmazások bármit csinálhatnak, semmi köze a kettőnek egymáshoz. Én azért azt vettem észre, hogy nagyrészt megjegyzik a dolgaikat, kivéve a böngészőt, mert az kidob sokmindent amikor a háttérbe vonul. Kilépéskor meg végképp, jól belaggol a telefon mindig egy pár másodpercre.
-
shev7
veterán
en ezt mind ertem, bar a reszleteket ennyire nem ismertem azt tudtam, hogy a kin azert lett bukott project mert szartak ra, de akkor mi ez a duma az igenyek teves felmereserol? Egyebkent is WP7-rol szol a sajtokozlemeny, sokkal jobban jartak volna ha nem keverik ide a kin-t szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged