- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
"akkor miért ne ő lője el a 20k-t és vegyen egy telót" – Ez volt a terv, csak amit én most megvennék az pont nem fér be 120k-ba sajnos. Kockázat amúgy nincs sok a dologban, IMEI alapján bárki le tudja ellenőrizni hogy beváltható-e, az meg hogy működőképes és 3G-s, szintén könnyedén ellenőrizhető. De még akár együtt is lehet menni beváltani, ha más nem.
-
arnyekxxx
veterán
Telefonnak nincs forgalmija így névre nehezen tudna szólni. Amit ma leadtam ahhoz annyi a közöm, hogy fél éve ideadta a hugom egy marék másik kidobásra szánt kőbaltával együtt a gyerekeknek játszani. A nyári szünetre beletettem egy simet, hogy a nagyobbik
kölyök elérhető legyen a táborban és egyszer felhívtam. Ráadásul szerintem németországi vásárlás. -
-
a 120k alatti - normál áron - telefont 20k-val olcsóbban adja ha beviszel egy megfelelő telefont.
Ez történik most
Azt viszont valahogy ellenőrizni kell, hogy a bevitt telefon "megfelelő"-e, Vagyis hogy a telefon a tiéd, 3G-s, tényleg használták korábban, te még nem cseréltél telefont az akcióban, stb. stb.
Magyarországon vagyunk, itt a kiskapuk kikerülését jobban kell vizsgálni, mint a jogosultságot.
-
-
Az az ellenőrzés alapja, hogy annak a készüléknek az imei száma amelyik használatban volt bekerül egy adatbázisba a szolgáltatóknál, amit most ellenőrizhetsz, és a boltok is látnak.
Volt használva? >> adatbázis esélyes (vagy a pályázati leírás 4.pontja előtti bekezdés)
Nem volt >>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest