- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotjatek
tag
Hogy egy kicsit tovább árnyaljam a fenti hozzászólásomban lefestett képet:
Attól kaptam agyfaszt eleinte, hogy elég körülményes a kezelése egérrel és billentyűzettel. Tapipaddal meg egyenesen horror. Nem tetszik, hogy ahhoz, hogy elérjek bizonyos menüket, -amik sokszor érthetetlen módon nagyon el vannak rejtve-, a képernyő különböző sarkaiba kell húznom az egeret. Két monitort használva ez különösen vicces tud lenni.
Persze, hamar rászoktam a gyorsbillentűkre, de a windows eddig arról volt híres, hogy kattintgatással mindent meg lehetett oldani. Most egy kicsit körülményesebb ez az út.Tehát nekem többnyire tetszik a dolog, de vannak benne átgondolatlanságok
GoodSpeed: Nem szűnt meg a start menü, csak ez a metros dolog az amit mostantól annak hívunk. Az, hogy bejelentkezés után ez az ami először megnyílik, az más kérdés
-
robotjatek
tag
Már a Vistában is csak arra használtam a start menüt, hogy a start gombot megnyomva, majd a kívánt alkalmazás nevét bepötyögve, elindítsam azt. Ezt ugyanúgy meg tudom tenni itt, Win8-on is. A gép előtt töltött időm 99%-ában a régi Desktopon vagyok, illetve "régi" ablakos alkalmazásokat használok, így különösebben nem zavar a Metro.
Abban egyet értek, hogy nem teljesen desktopra való, ellenben van WP7-es telefonom, ahol viszont szerintem zseniális a dolog. Illetve, itt az asztali gépen is vannak a Metro-s alkalmazásoknak jó tulajdonságai. A live tile-ok pédául nagyon hasznosak, tudnak lenni. Kitűztem két város időjárás-előrejelzését, azonnal látom a Mail tile-on és a lock screenen ha e-mailem jött, a people-ön meg az FB értesítéseim látszanak. A calendarban pedig látszanak a FB-os és Live-os eseményeim, bejegyzéseim. Ha több alkalmazás lesz, még jobb lesz. Kár, hogy a gyáriak ilyen fapadosak. Valahogy WP7-en összeszedettebb a GUI is.Akinek nem tetszik, annak meg nem kötelező a metro appokat használnia, a régiek ugyanúgy megvannak. Összességében nekem tetszik az irány, viszont a desktop azért maradhatna desktop
De hogy ON is legyek: Kíváncsi vagyok mit hoznak össze a Mozillás srácok, Firefox felhasználóként pedig biztosan rá fogok nézni. Örülök, hogy már most nekiálltak, bár az ő fejlesztési tempójukkal ki tudja mire lesz igazán belőle valami
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Háztartási gépek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest