- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát azt kellene, de mikor ilyen ff-ie-chrome-opera hír jön, egyből az lesz, hogy ez a legjobb az a legjobb. Nekem az ie bárki bármit mond. Nekem tökéletes, nem omlik össze flash alatt, nem zabál be 1 giga ramot, gyors, amit tudnia kell számomra elég. (jó, 40-60 oldallal a 1,5 giga ramot bezabálja)
De egyből azzal jönnek, hogy az ff a legjobb gyorsabb biztonságosabb. Hát annó tesztelték az ie 8,9 meg az ff-t és előbb feltörték az ff-t. Tényleg jobb az ff.
Szóval nem kellene ennyire "háypolni" az ff-t. Mindegyiknek van nyűge, mindegyiknek van jó oldala. Mikor ilyen böngészős cikk jön már előre mosolygok, hogy a sok ff párti jön és oda rakja magát, hogy az ff az úristen és sehol sincs.(na jó, így nem igaz, de több gond van vele mint az ie-vel.
)
-
LeslieG Jr.
őstag
Osztom a véleményed. Nincs olyan hogy a legjobb böngésző. Egyedi igényeket kell kielégíteni egy böngésző. Minden rendszer más, másképpen fut az a bizonyos böngésző....ezer és egy oka van annak hogy semmi értelme legjobb böngészőről beszélni.
Mindenki: Én öszintén megvalva már nem is nézem mi a verziószám. Volt már mikor Firefox vonalon Nightly és Aurora-t is használtam kipróbálás céljából. Ugyan ezt eljátszottam a Chrome vonalon a Chromium build-ekkel. Engem nem érdekel ha a verziószám teszem azt 125548456446.4645979.66464894 is csak az igényeimet elégítse ki és kész.
Szerintem ennyi a lényege.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest