- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Mikor lesz a tali skacok ? Lassan el kellene kezdeni szervezni
Jókai utca végén, igényes környezetben található ez az intenzíven telepített 3 hektáros horgásztó. Átlagos vízmélysége 2,2 méter. A tó két oldalán összesen 22+25=47 db, betonlépcsőkkel ellátott, kiépített horgászhely található, melyből kettőt mozgáskorlátozottak is biztonsággal tudnak használni. Legszélesebb része 130 méter, a féltávot bóják jelzik. A két egymással szemben található, közel egyenes partszakasz 260 és 280 méter hosszú. A meder akadómentes, a partszél terméskövekkel van megerősítve, szakszerűen kirakva.
Nyitvatartás:
December, január, február: 8-16 óra (szombat-vasárnap)
Március, április, május: 7-17 óra (szombat-vasárnap)
Június, július, augusztus: 6-18 óra
Szeptember, október, november (péntek-szombat-vasárnap): 7-17 óra
Minden hétfőn ZÁRVAÉjszakai horgászat minimum 10 fő jelentkező esetén, előre történő egyeztetéssel megoldható.
A horgászat egész évben, a nyitva tartási rend alapján, a tó befagyásáig engedélyezett.
Rendezvények és horgászversenyek során a résztvevők élveznek előnyt. Ekkor – a tó rendezvény miatti foglaltságának függvényében – a rendezvényen nem résztvevők számára korlátozott horgászati lehetőséget biztosított.
A fentiektől eltérő időszakban a halgazdálkodásra jogosult döntése alapján biztosítható horgászati lehetőség.
Napijegy árak:
Felnőtt sporthorgász: 2.900 Ft (2 bot)
Felnőtt halas: 5.900 Ft (2 bot)
14 év alatti gyermekhorgász: 1.900 Ft (1 bot) -
Grillo
őstag
Na, köszi még egyszer a türelmet, meg a kitartást, annak ellenére is, hogy esélyetek sem volt győzni.
Egyébként hermányi, szerintem te igen jól el lettél volna, én match-csel olyan 1 méterrlő, kb. 1 m mély vízből szedtem a 10-15 cm-es bodrikat és vörösszárnyúkat, de gyerek számítása szerint olyan 70 db körül. Persze ebből érdemes egy 10-15 %-ot levonni.
2-3 db csontira is ez jött, meg gilisztára is.
Én nem unatkoztam, és mivel a fiam a többiekkel volt elfoglalva, mégis nyugalomban teltek az órák.
És, a közeli fa ellenére semmit nem akasztottam fel.
-
A Zéé
addikt
válasz
Steady74 #123 üzenetére
egész végig hazafelé ezen agyaltam, de csak oda jutottam, hogy a horog nem jó valamiért. A kárászoknál is úgy akadt csak, hogy talán 2-ból kellett nekem kiakasztani, a többinél kiakadt már a szákban.
Először az jutott eszembe, hogy túl kemény lenne a bot... De a kárászok, meg a 15 cm-es bodrik hogyhogy kijöttek vele? Tavasszal pedig a match-ról is ment el hal, az lágyabb.
Aztán az, hogy esetleg nagyon tépem a halat? Ami a végén ment el, azt egy picit talán, mert eléggé ment balra (már majdnem előtted volt), de ami a szákolás előtt ment el, azt abszolút nem húztam erőből.
Aztán maradt a fék... Nincs erősre húzva, mert kézzel tudok lehúzni róla, de lehet, hogy letapad, mert ugyanúgy egy 15+ éves cucc, mint a bot. Tavasszal atomjaira szedtem, beolajoztam, próbálgatás alatt nem tűnt rossznak, de ez lehet egy ok. Amúgy direkt figyeltem a botot, volt még benne tartalék, szóval az is dolgozott még...
A zsinór is monofil, 20-as Tubertini Gorilla, azért annak is van nyúlása.
Igen, a Pellet Wagglert beszéltük joe-val, teszek majd egy próbát. -
-
A Zéé
addikt
válasz
FireFox1996 #121 üzenetére
a pontyok gonoszak. Legalább annyira, mint a márnák.
Tavasszal csak keszeges vízre menjünk -
Steady74
addikt
Jól éreztem magam én is!
Grillo: Zolit jó volt hallgatni, eszméletlen energia van benne, nem is tudom, hogy tudjátok lekötni egy esős nap
A bal szélen nem evett hal, panírozott aqua classic pellet volt és Mainline Match expander etetőanyag. Gyakorlatilag véletlenszerűen fogtam halat, talán 2 ponty, 3 kárász, 1 keszeg volt a mai nap.
Köszönöm mindenkinek, aki ott volt, szerintem megint jó pecanapunk volt.
-
joe979
aktív tag
Köszi mindenkinek ! Frankó nap volt .
-
Grillo
őstag
válasz
Szeszkazán #116 üzenetére
Na meg a gyerek is szóval tartott...
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #116 üzenetére
-
Grillo
őstag
Na,képet nem lőttem, de én is összepakoltam, nagyja bent az autóban. Kevertem be aqua pelletet is, meg viszek egy adagot szárazon.
Csonti a hűtőben, kis esélyt látok, hogy ott is marad, de van giliszta is, meg vettem feedermaniás valami izét, meg vannak régi cuccok, azokat is elraktam, van ami lassan lejár.
Pálinkát, ha nem felejtem, berakom. -
joe979
aktív tag
Asszem összepakoltam, skacok még mindig van egy bontatlan pellet pumpám, 2,5k és vihető
Viszem, aludjatok rá egyet -
Steady74
addikt
Na akkor holnap 6:30 MOL kút Rétség, vagy a tóparton 7 óra körül. Ha hamarabb értek a tóra, mint én, és vesztek jegyet, mondjátok, hogy a foglalt helyre a horgász baráti pecára jöttetek. BB
Szerk.: mivel Egerben volt csapatépítő bulin és elég sok bort kóstoltak meg, így nem volt beszámítható állapotban mire hazaért
de meghallgatta a hangszigetelést és tetszett neki. Ügyesen holnap papa, este várom a fórumban a beszámolót, meg napközben ha van valami. Nyúljon
-
Steady74
addikt
Annyi még, hogy aki nem tudja a számomat az írjon rám és megadom.
Tegyük 7 órára az érkezést?
-
Steady74
addikt
Korábban legyen?
Fél6-ra megyek egy barátom fiáért, onnan nekünk egy óra a tó. Én viszek két réteg ruhát, annyi szerintem elég lesz. Az egyik rendes a másik vízhatlan. Meg hát a reggeli szíverősítők át fognak melegíteni remélem
Kis műanyag poharat hozzon már valaki. Most akartam venni, de annyi minden fel volt írva, emmeg nem, hogy elfejeltettem
-
Grillo
őstag
A reggeli 8 fokot és a szelet nézve lehet elég a 6.30-as találka?
-
FireFox1996
őstag
Elég sz@r idő van, azt írják,hogy holnap északon jó szeles lesz, remélem nem fújja el minket és a cuccokat
Jövök fiammalMa reggelre felkelve kicsit betegesen érzem,de még 99%os vagyok, remélem holnapra nem változik rosszabb irányba .
-
Gabesz26
senior tag
Az előzetes terveimmel ellentétben úgy néz ki a 2. autónkkal megyek majd vasárnap, amin viszont nincs matrica. Szerencsére nem nagy kerülő nekem a 2-es főút felé sem, viszont aki járt már arra, honnantól szűnik meg az M2, mint fizetős autóút? Google útvonaltevező vinne egy kisebb kört, viszont logikusnak meg az tűnne, hogy már Vác északtól (mint utolsó M2 csomópont) már felhajthatok.
-
Steady74
addikt
Feedereztem az idén, 45m-re kimért távolsággal, ponty, kárász, keszeg jött. Ha úszózni fogsz, szerintem 20-25 métert számolj, annyi kelleni fog a mostani kisebb vízben. Szeles időt mond, az nem szerencsés. Csali tök mindegy, etető anyag szintén, ha a 40-45m megdobod (régi patakmeder) felvesznek bármit. Legalábbis nyáron, melegben így volt, remélem még étvágyuknál lesznek.
-
A Zéé
addikt
- egyedül megyek
- találkozó mindegy
- 6:30-ra szavazokamúgy oda mivel érdemes készülni? Remélem nem lesz nagy szél, hogy tudjak úszózni. Van egy kis maradék keszeges kajám, meg találtam egy fél doboz karamellás pelletet, ezeket viszem. Van esetleg valami tuti tipp pontyokra? Csalinak csonti, csemege kukorica? Van még halibut pelletem, meg valami sárga Feedermániás, de ennyi
-
Steady74
addikt
Srácok, jelezzétek itt lsz, hogy ki jön, és, hogy hoz-e valakit. Lehet találkozó a tónál vagy a Rétság MOL kúton, nekem mindegy. Időre kiránduló időt mondtak az előbb az M1-en szóval lehet szerencsénk lesz.
Köszi
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #76 üzenetére
Meglátjuk, esőruhát, ernyőt viszek.
-
Szeszkazán
senior tag
Talán szerencsénk van, vasárnapra teresékre már nem mutat vészes időt.
-
Steady74
addikt
13 főt jeleztem, hogy kb annyian leszünk. Annyit kért a halőr, hogy 8 óra felé jelezzük, hogy jön-e még valaki, mert ha nem, akkor a többi helyre ha jön pecás azokat beengedik. Addig nem.
Dani: Lehet, hogy 50, a 30-as saccoltam, kb a füves rész aljáig 30cm a szemem szerint
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #58 üzenetére
Esőruha, ernyő. De tényleg gáz már, hogy pont akkorra jön a lehűlés.
-
FireFox1996
őstag
Egész héten kellemes meleg időnk van, pénteken még 28 fok, de vasárnapra már 9-10 fokkal hidegebb várható?
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #53 üzenetére
Holnap megyek ki a halőrrel beszélni, fixálni az egyik oldalát a tónak. Ha beszéltem vele és ok minden akkor írok ide. Időjárás hűs lesz, de remélem nem ázunk el.
Program gondolom a szokásos, 6-7körül tali a tónál vagy menet közben valahol, FFox jázminrizs pálinkás köszöntője után meg peca
-
Szeszkazán
senior tag
Mi lesz akkor Tereskovával?
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #51 üzenetére
Semmi gond szerintem. Előtte egy héttel úgy is kimegyek és beszélek a halőrrel, hogy az egész oldalt foglalják le.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #49 üzenetére
versenye van aznap. Évek óta arra készül
zolynet vidéken családozik, Zsola meg dolgozik.
-
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #47 üzenetére
-
mykos
aktív tag
válasz
FireFox1996 #43 üzenetére
23. Nekem sajnos nem jó
Görbüljön!
-
Grillo
őstag
válasz
FireFox1996 #43 üzenetére
Én, szerintem hozom a fiam is.
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #41 üzenetére
Ezazzzz!
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Szeszkazán #39 üzenetére
Na 23. jó , tudok jönni.
-
Gabesz26
senior tag
Végre úgy néz ki én is eljutok egy fórumpecára
. Időpontnak nekem is jó a szept. 23. (illetve szinte bármelyik nap hétvégén, ha előtte nagyjából 2 héttel lefixáljuk).
-
Grillo
őstag
Nekem is jó a vasárnap.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #34 üzenetére
Hermanyinak tuti nem jó, de a 23-a esetleg? Mondjuk ez vasárnap...
-
A Zéé
addikt
15 fixen nem jó, 29 jobban kérdőjeles, mint 22.
Igazából nálam a fő kérdés az az, hogy kell-e dolgozni szombaton, vagy nem. Ez meg még baromira sok változós dolog. Elsősorban attól függ, hogy mennyire szívjuk meg a földmunkával, és hogy mikor vonul fel a szerkezetépítő brigád -
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #29 üzenetére
29-ét célozzuk meg, most gondoltam át, hogy 15-re nem lesz mér horgászbotom
-
Steady74
addikt
Srácok sz@r került a palacsintába, asszony ahol dolgozik mikorra, ha nem pont 22-re szervez céges csapatépítőt.. így a lányokat nem tudom kire bízni, és talán még időben szólok: módosíthatnánk 15-re, 1 héttel korábbi időpontra a dátumot? Vagy egy héttel későbbre, ha az a többségnek jobb. Sry.
-
joe979
aktív tag
Üdv itt, nekem jó az időpont
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #20 üzenetére
Reméljük víz is marad a tóban addig. A tavaszi vízszint -30cm volt legutóbb, mikor voltam. Amúgy kérdeztem a halőrt lehet-e 1 napig miénk a tó egyik fele megint, azt mondta igen, csak előtte 1 héttel fixáljuk le.
-
FireFox1996
őstag
Már csak 1 hónap
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #17 üzenetére
Senki nem mondta még h ott lesz
Nekem mondod, tegnap lenyomtam oda-vissza
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #15 üzenetére
Mivan???
-
FireFox1996
őstag
válasz
BlackmMmDog #14 üzenetére
ezt kihagyom.
-
BlackmMmDog
aktív tag
ha horgász fórumon felmerült a kék tó akkor legyen az.Ha minden igaz akkor részt vennék
hátha a videó meghozza a kedveteket:[link] -
Szeszkazán
senior tag
Most majd a kishalas nagyobb tóba ülünk, vagy a nagyhalasba?
-
A Zéé
addikt
szívjon mindenki egyszerre, menjünk hát az újpesti öbölbe!
Jónak tűnik az időpont, a víz nekem kb. mindegy. Én Újpestról megyek, 1 ember tud mellém ülni, a puttonyban még hely is akad majd, és igyekszem most nem olyan lusta lenni. Persze ha megint ott alszotok, az azért nem fog menni... -
FireFox1996
őstag
válasz
Szeszkazán #8 üzenetére
Nekem meg 178km, így részemről is felejtős a Warali.
Tereske -
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #6 üzenetére
sztem a warali tóra írta a 160-at
-
FireFox1996
őstag
válasz
Szeszkazán #5 üzenetére
Nem Érdről? Hogy lenne 160 km?
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #2 üzenetére
Ide is ért
Ha Tereske lesz a befutó (amúgy az ország közepén van, csak kicsit északon
) intézem a halőrrel a helyek foglalását.
-
Grillo
őstag
Első harmadik.
-
Steady74
addikt
Legyek az első
ha van más javaslat a helyszínre, azt mondjátok nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Milyen program, ami...?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD framgen hiba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával