Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddoboz
csendes tag
Ez a legkevesebb?
Egy adóbevallást segítő programban az a legkevesebb, hogy jó-e az ellenőrzés vagy nem? Vagy csak azt nehezebb fikázni?
Mert szerinted mi? Az hogy simán települjön linux alá?
Egyébként valahol írta valaki, hogy akkor meg a "nem linux használó" közösség háborog majd, hogy az ő adóforintjukat pocsékolják pár ember hobbijára. Ha majd megjelenik vhol 1 ilyen fórum, akkor meg az apeh csak hátradől és röhög.
03-12: sztem ezeknek az embereknek semmi közük ahhoz, hogy mikor és milyen adótörvényt fogadnak el. Gondolom 1etértünk abban, hogy mindenkinek jobb lenne évekre előre tervezhető adótörvény, ahol csak az összegek, %-ok változnak.
Az elvárást pedig nem a működőképes programra értettem, az természetesen teljesen jogos (csak az 1. pontban írtak alapján azt nem tudom Te mit értesz működőképes program alatt)
hanem arra, hogy sztem túl sok információt akar. Bár ez más, szerencsésebb fejlődésű országokban asszem teljesen magától értetődő lenne.kicsit más: ezt az "én adómból..." dolgot tudod hányszor hallottam már - és legfőképpen olyan emberek szájjából akik életükben 1 fillér adót sem fizettek.
Ne vedd magadra, csak 1 megjegyzés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest