Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• alamuszi

senior tag

válasz Damage #325 üzenetére

Nekem sem állt szándékomban megsérteni sem téged sem bárkit. Eleve komolytalan dolognak tartom, ha egy ilyen gépet minimum fél év garancia alatt vesz meg valaki, teljesen mindegy, hogy Mac, vagy más. A miért-re nagyon egyszerű a válasz, ki az aki pl alaplapot vesz majd bele, ha bedöglik 100 000 Ftért.
    Pontosan ez a baj, amit Te is leírsz. Semmivel nem ér többet a Mac, sőt ha beleszámolom az alkatrész árakat, és a szerviz intervallumokat, akkor fele annyiért lehetne eladni, mint egy bármely más notebookot. Mivel ha bedöglik akkor htványozottan nagyobb a szívás vele, mint bármely más gyártó termékeivel, árban szinte biztos, időben, pedig szinte megint biztos. Ez nem normális dolog, ez hype. De aki ilyenbe beleugrik, az meg is érdemli.

"Szerinted az a helyes megoldás, hogy a lecserélendő (garanciával nem rendelkező) gépet dobjuk ki a veszélyes hulladék közé ahelyett, hogy megpróbálnánk eladni???"

Nem nem az, és miért is kellene egy ugyanolyan sőt kisebb teljesínényű gépért többet fizetnie, bárkinek is, amire hatványozottan jobban ráfázhat, ha beüt a crach. Nem logikus, hanem felelőtlen.

"Ezek szerint hülye voltam, hogy garancia nélkül adtam el a HP-t? "

Nem, az volt a felelőtlen aki ennyiért megvette. Garancia nélkül

"Én kérek a Nevedben elnézést attól a sok "baromtól", aki használt MacBook-ot vagy egyéb gyártótól származó notebook-ot vásárol garancia nélkül!"

Én ezen a felelőtlenségen csak nevetni tudok, mer ismerjük a magyar embert mindig más a hibás.

"Hasonlítsd össze az árakat (a MacBook Pro valóban túlárazott, szerintem is). A 13,3"-as MacBook-nak nem nagyon van ellenfele az adott méretben, adott akku teljesítménnyel, 2 év MAGYAR garival, (használható) OP rendszerrel....stb-stb."

Ez kicsit elcsépelt, mi az, hogy nincs ellenfele? De van csak nem az van rajta, hogy Apple.

"Egyszerűen a legjobbat akartam a pénzemért..."

Elhiszem, hogy nem vagy trendi fanboy. Viszont ez a mondat hát hogy is mondjam, inkább fogalmazd át, arra, hogy neked ez felel meg e legjobban, mert ezért a pénzért ez luxuscikk, nem a legjobb. És nem tévedek nagyon ha azt mondom, hogy rétegtermék, azzal sem tévednék nagyot, ha azt mondanám, hogy ennyi pénzért ez divatcikk, de az sértő lenn. Pláne, ha belegondolog, abba az apró ténybe, hogy ezért a pénzért Corporate Business gépek vannak, ami nem a mecbook kategória, hanem jóval felette van.
    Szóval a legjobb, kicsit sántít, nem is kicsit.... :)

• alamuszi

senior tag

válasz Damage #322 üzenetére

Azt kell mondjam Te kevered a szezont a fazonnal. Garancia? Na ezt elő ne hozd, alaphelyzetben az összes Apple termékre egy év garancia van. És ha ez egy MacBook Pro, akkor 100000 Ft a garancia bővítés ehhez a csodához, szerinted ez olcsó ????? Kellj fel ember.
    A HP bármilyen gépéhez ez 30 - 40 Ezer Ft. Súlyos 10 ezrek? Na ne viccelődjél már.
    100 000 Ezer Ft, a hp esetében a házhoz mennek és 5 év garancia. Mikor nyújtott ilyet a csodamac, bárhol is. HA beszarik ez a tűlárazott átlagtermék, akkor 3 - 4 hét a javítás minimum, főalkatrész csere esetén. De csak azért mert annyira premium szalarrel parter a sok magyar kereskedő, hogy pótalkatrész sincs, ha nagyon kellene. Komolytalanok az érveid, Mint a többi fanboy,nak is azok.

"A HP gépemet 255 ezerért vettem és 2 évesen alig tudtam eladni (75 ezer HUF-ért)."

Értem és mit szeretnél eladni garancia nélkül?
    Aki garancia nélkül vesz ilyen eszközöket, az minimum hülye, aki pedig ráadásuk garancia nélkül vesz megy egy Mac-et Magyarországon, az meg még nagyobb barom, mert itt azt gondolják, az emberek, hogy ez a túlárazott átlagtermék, az aranyborjú, és a csodájára járnak, de nem az, csak van egy két f@sz,aki ezt híreszteli, ezek meg beveszik. ;)

• alamuszi

senior tag

válasz Jaffafa #312 üzenetére

Mondj egy olyan notebookot mint a Panasonic ThoughBook, ami tök olcsó és keresztülmehetsz rajta uazzal is, csak 1,2 millió, és mutass egy olyat mi ezt tudja ennyi pénz alatt. Mutass egy olyan szabványos gépet, mint a Lenovo TP X301, és olyan masszív hogy ráállhatsz, és olyan könnyűm, és addig bírja, és olyan szervize, nem tudsz. És kit érdekel, ez a demagóg apple duma, ja csak magamutogató magyar szokásokat, amiket egyre több magyar követ, hogy mennyire menő.

Elmagyarázod, hogy egy HP Probook 4520s miért rosszabb, mint ez a túlárazott átlagtermék, mert gyorsabb, és fele ennyibe kerül. Igaz nem bírja eddig az akkuja, de mutass már olyat 180 000 ezerért. :DD Hagyjad már ezt a demagóg, maga magyarázó baromságot.... :((

• alamuszi

senior tag

válasz Xero #297 üzenetére

Az hogy neked jobb használni tök jó, még akkor is szarrá veri egy TP billentyűzet, de bármelyik corporate, mint a tesztelő is írta túl nagy a touch pad és zavaró, nekem sokkal jobb kázbe venni a T61-emet mint a 13"os MCBP-t,mert masszívabb, és erősebb a thinkpad. A különbség közted és köztem, hogy én a valódi ergonómiára megyek (billentyűzet kijelző, használhatóság), míg Te max a kinézetre, de azt ki nem szarja le. Ha valami szép de szar használni, és ezt szeretik is ezeket a mókusokat fan-ak hívják, nem felhasználónak.
    De legalább ha nincs tükröd, akkor a kijelzőt annak is tudod, használni, meg ha előveszed, akkor a csitrik megnéznek, egy komoly power User meg max exotikusnak találja, de komoly munkaeszköznek véletlenül sem.
    Ja ki nem sajnálja le az idióta unibody házat ami rajtad vezeti el a hőt vagy éppen a feszültséget, mikor mit :D.
    Szép de ennyi. Marad a T.

• alamuszi

senior tag

válasz Nyugdíjas #277 üzenetére

Csak leírtam a véleményem, ennyi nekem már off is, nem kezdődik semmi itt.

(#280) Xero:
    Bármi többet nyújt ennyi pénzért. és nem csak gariban, és annak minőségében.

• alamuszi

senior tag

válasz joey04 #33 üzenetére

Igen, de csak ennyi, használni élmény, és az ereidet felvágta már a csuklótámasz, ennyiért nem ezt várja az ember, csak pár tényleg komoly hiba, ennyi pénzért:

Billentyűzet.
    Kijelző,
    Csuklótámasz,
    Ár,
    Ár függvényében a garancia,

De szép, Ja használni nem élmény van nálunk ilyen. Csak a magad nevében beszélj.

Új hozzászólás Aktív témák