- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Napfénysüti #298 üzenetére
Hőelvezetés, legalább is az én gépemnél, nem sokat játszik. Talán annyi, hogy hamarabb hül és hamarabb melegszik a ház a géppel együtt. Tehát ha meghajtod hamarabb lesz meleg/forró bizonyos pontokon, viszont ezt a hőmérsékletet piszok gyorsan elveszíti. Ezzel mondjuk tudtommal most pont vannak gondok (bár teszem hozzá az Apple hajlamos túl "gazdagon" osztogatni a feszt a procinak, így túlhevül a kicsike, én is lentebb vettem szépen azóta ha kitaposom a lelkét akkor is max langyoska a kritikus pontokon.)!
A régebbi MBP-k nem voltak masszívak sőt! Hajlamosak voltak a horpadásra, viszont a mostani Unibody gépek már lényegesen strapabíróbbak. Nem horpad nem törik nem csavarodik!
A touchpadet más laptopon én sem használom, mert kényelmetlen, ezeken simán jó. A magsafe valóban nem létszükséglet csak sokkal egyszerűbb csatlakoztatni és lekapni!
-
Xero
nagyúr
válasz
Napfénysüti #296 üzenetére
Piszok jó dolog egy ilyet megfogni, használni. Számomra teljesen más érzés egy ilyet kivenni a táskából, ölbe venni, vagy akár ránézni! Az iBookomat és Macbookomat is utáltam pont a gagyi hatás miatt, bár a letisztultság ott is megvolt. Egy PowerBook/MacBook Pro -t egyszerűen számomra jobb használni!
Vágyakozom egy új T510-es után is, de mint fentebb is írtam az OS X hiányán kívül a ház anyaga is visszafog! Aki teheti használjon egy ilyet pár napig/hétig és talán megérti!A legjobban úgy tudom elmagyarázni, hogy ezek az apró plusz dolgok azok amik kiemelik számomra az Apple gépeit a tömegből (alu ház, magsafe töltő, touchpad méret, OS X)!
-
Xero
nagyúr
válasz
Napfénysüti #285 üzenetére
Ha lehetne akkor ugyan olyan szopó lenne mint Windowsnál és lévén nincs olyan rutinjuk millió HW-t kezelni, érdemesebb lenne Win-t használni a lényegesen nagyobb rutin miatt!
Ne feledjük el hogy az Apple elsődlegesen HW gyártó, így számukra nem téma OS X-t más brand gépeire értékesíteni! -
brumi1024
veterán
válasz
Napfénysüti #291 üzenetére
Igen az igaz. Utoljára a This is it-ben láttam, hogy az összes gép mac.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest