- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
"TFX/SFX-ből nem találkoztam még halkkal"
Nekem még még sose volt SFX tápom, de most hogy térnék vissza laptopról desktopra, erősen gondolkodom hogy lesz. Néztem például egy Thermaltake ToughPower SFX 450W tápot. Annak a ventije 40% terhelésig be sem indul. Az ugyebár 180W, egy APU rendszer jellemzően még full terhelésen sem eszik annyit. Akkor hogy lehet hangos?
-
-
opr
nagyúr
Ez inkabb pici desktop, mint nuc meretkategoria. Sot, mar a cikkben levo is, de ez az 5700G-s hp meg konkretan ketszer akkora. Ugy mar nem latom semmi ertelmet szegenynek, ha a meretelony elveszik, akkor mar egyszerubb epiteni egy mITX/mATX-es normal desktop PC-t, rendes asztali alkatreszekbol. Meretben meg arban ~ugyanott leszel, csak sokkal erosebb, rugalmasabb, bovithetobb, szerelhetobb lesz.
ui.: Mas tema:
Mondjuk oszinten szolva az izom-NUC termekkategoriat se ertem, nem latom sok ertelmet szegenynek, plane hogy mert eros, ezert nagy (es/vagy hangos) is lesz (amivel pont az egyetlen konkret elonyet veszti el szegeny), de biztos bennem van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged